Haberler

Sinanoğlu Artuklu Kaymakamı Karataşoğlu'nu Ziyaret Etti

Mardin Büyükşehir Belediyesi başkan adayı adaylığını açıklayan Ali Sinanoğlu, Artuklu İlçe Kaymakamı Soner Karataşoğlu'nu ziyaret etti.

Mardin Büyükşehir Belediyesi başkan adayı adaylığını açıklayan Ali Sinanoğlu, Artuklu İlçe Kaymakamı Soner Karataşoğlu'nu ziyaret etti.

Artuklu İlçe Kaymakamı Soner Karataşoğlu, Mardin Büyükşehir Belediyesi başkan aday adayı Ali Sinanoğlu bir süre sohbet etti. Kaymakam Karataşoğlu karşısında genç ve dinamik bir aday adayı bulduğunu belirterek, "Siyasette görmeye alıştığımızın dışında birini görmem şaşırttı beni ve sevindirdi.Karşımda bu kadar genç birini beklemiyordum.Öncelikle bu cesaretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Gençlerle ve sosyal medya ile güçlü bir iletişim kurduğunuzu gözlemliyoruz. Dile getirdiğiniz temsil meclisinin benzerlerinden birinin Fransa'da bir bölgede uygulandığını biliyorum, oradan alıntı yaptınız mı?" dedi.

Ali Sinanoğlu ise, "Temsil meclisi alıntısını oradan değil, aslında hiç de yabancısı olmadığımız bir yerden esinlenerek programımıza yazdığımızı söylesem daha doğru olur. Saati zamanı geldiğinde nasipse kamuoyuyla paylaşacağız. Asıl mesleğim şu anda medya, reklam ve iletişim alanındadır. Bu yüzden iletişim konusunda bu kadar çok kitleye ulaşarak etkili bir çalışma ortaya koyduk. Eğer ki iletişim konusunda profesyonelliğin yanında bir de kalpten samimi duygularla, gerçekleri konuşarak işin manevi yönünü de aynı duyarlıkla ortaya koyarsanız işte o zaman insanımız bunu çok iyi anlıyor ve hissediyor. O zaman da kendilerinden biri görüyor. Bir aday adayı, siyasetçi değil de kardeşi,kuzeni,yeğeni gibi görüyor. İşte biz bu samimiyetle bu kadar kısa zamanda gönüllere hitap etmeyi başardık" şeklinde konuştu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Soner Karataşoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title