Haberler

Simav 25. Vergi Haftası Etkinlikleri Başladı

Kütahya’nın Simav ilçesinde 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında kutlanan geleneksel Vergi Haftası etkinlikleri başladı.

Kütahya'nın Simav ilçesinde 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında kutlanan geleneksel Vergi Haftası etkinlikleri başladı.

Simav'da Vergi Haftası etkinlikleri Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Vergi Dairesi Müdürü Sezai Süzük ve çalışanları tarafından çelenk konulması ve saygı duruşu ile başladı. Törende ilçede görev yapan daire müdürleri, protokol mensupları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de hazır bulundu.

Vergi Haftası programı etkinliklerinin ikinci ayağı ise Simav vergi Dairesi Müdürü Sezai Süzük ve bir gurup çalışanın Simav Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, ve diğer daire müdürlerini ziyaret etmesi ile devam etti.

Ziyarette Simav Vergi Dairesi Müdürü Sezai Süzük, Kaymakam İbrahim Süha Karaboran ile Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'a çiçek takdiminde bulunarak Vergi Haftası hakkında ve yapılacak olan etkinliklerle ilgili olarak bilgi verdi.

Vergi haftası boyunca sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Simav Vergi Dairesi Müdürü Sezai Süzük, etkinlikler kapsamında yarın vergi mükelleflerini işyerlerinde ziyaret edeceklerini, ayrıca geleceğimizin teminatı ve yarının idarecisi, bürokratı ve büyükleri olan öğrencilerin vergi konusunda bilinç kazanmaları bakımından ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen ilk ve ortaokullarda öğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim edeceklerini söyledi.

Süzük ayrıca, "26 Şubat 2014 Çarşamba günü Vergi Dairesi Hizmet Binası önünde halka pilav ve ayran ikramımız olacak" dedi.

Yüksek düzeyde vergi ödeyen mükelleflere 1 Mart 2014 Cumartesi akşamı Eynal Kaplıcaları Firuze Salonunda Simav Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği yaparak düzenleyecekleri yemekli toplantıda ödül vereceklerini dile getiren Süzük, etkinlikleri Simav'a yakışır bir şekilde kutlamak için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini söyledi.

Öte yandan Kaymakam İbrahim Süha Karaboran ile Belediye Başkanı Kasım Karahan. Simav Vergi Dairesi Müdürü Sezai Süzük'e, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Vergi Haftası'nı kutladı ve hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Süha Karaboran Kasım Karahan Kütahya Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title