Haberler

    Silent Hills, Ps4'e Özel Bir Oyun Değil

    Mahmut Saral - -

    Bir süre önce Sony'nin görücüye çıkardığı ve Gamescom'un en dikkat çekici oyunlarından bir tanesi olan Silent Hills, PlayStation 4 platformuna özel bir oyun olmayacak. Bu, resmi bir açıklama değil, ancak belirtiler ve söylentiler bu yönde.


    Öncelikle şunu söylememiz lazım. Eğer bu oyun PS4'e özel olsaydı, mutlaka Sony'den bu konuda açıklama gelirdi. Hele de Gamescom gibi milyonlarca oyuncunun takip ettiği bir etkinlikte böyle bir duyuru çok etkili olurdu. Yapılmadığına göre, konsola özel bir oyundan söz etmemiz güç. En azından şimdilik.


    Hideo Kojima ve Guillermo del Toro'dan yeni Silent Hill oyunu!


    Bir diğer konu ise, Neogaf'ta yayınlanan bir ekran görüntüsü. Aşağıda da yer alan bu görüntünün Sony tarafından gönderildiği söyleniyor. Gamescom'da tanıtılan oyunların yer aldığı bu görüntüde, Sony platformlarına özel olan oyunlar ayrıca belirtilmiş ve P.T., yani Silent Hills'te böyle bir ibare yok.



    Daha önceki Silent Hill oyunlarına ve Konami'nin satış politikasına baktığımızda, çoklu platform seçeneği bu yeni oyun için de muhtemel görünüyor. Ancak yine de net bir şey olmadığını ekleyelim. Belki de Sony ile Konami'nin bir anlaşma fikri vardır. Bu da ilerleyen günlerde açıklık kazanacaktır.


    Silent Hills'in arkasında çok önemli isimler var. Metal Gear serisinden tanıdığımız Hideo Kojima ve ünlü yönetmen Guillermo del Toro, ortaya harika bir korku macera oyunu çıkarmak için uğraşıyor. Hepsi bu da değil. The Walking Dead'ten tanıdığımız aktör Norman Reedus da hem ses hem de modellemesiyle ana karakter olarak oyunda yer alıyor. Ayrıca oyunda Kojima Productions'ın hazırladığı yeni nesil Fox oyun motoru kullanılıyor.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Guillermo del Toro Mahmut Saral Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title