Haberler

Sığacık'a Balıkçı Barınağı Yapılıyor

Balıkçılıkla geçimini sağlayan İzmir'in Seferihisar İlçesi Sığacık Mahallesi'nde yıllardır süren balıkçı barınağı sorunu çözülüyor. Pazar günü ilçeyi ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'a balıkçılar sorunlarını dile getirdiler. "Balıkçı barınağı istiyoruz" diye seslenen balıkçılara Binali Yıldırım "Bu bizim için ufak bir şey hemen hallederiz" dedi ve sözünü tuttu. Bugün Ankara'dan ve Bölge Müdürlüğü'nden gelen heyet balıkçılarla ve Seferihisar Belediye Başkan Adayı Hamit Nişancı ile buluştu. Bölgede incelemelerde bulunan heyet balıkçıların isteklerini dinledi. AK Parti Belediye Başkan adayı Hamit Nişancı da heyete bilgi verdi ve bu sorunun bir an evvel halldedilmesini isteyerek "Bakanımız Binali Yıldırım'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Balıkçı barınağının yapılacağı bölgeyi detaylı bir şekilde inceleyen ve dolaşan heyet detaylı bir çalışma hazırladı. Balıkçıların sevinçle karşıladığı heyet için "Bunca yıldır sorunumuz çözülmemişti. Sayın Binali Yıldırım bir sözümüzle bize heyet göndermiş. Çok sevindik" dediler. Sığacık mahallesi muhtarı Ahmet Taş'da "Balıkçı barınağı ihtiyacımız. Bu balıkçılarımızın sesini duymaktır. Bu soruna kimse el atmamıştı. Şimdi AK Parti Belediye Başkan Adayları sayın Binali Yıldırım ve Seferihisar Adayı Hamit Nişancı elele bu soruna hemen çözüm üretti. Sığacık Mahallemize hizmet etmek amaçlı bu davranışı takdirle karşıladık" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Hamit Nişancı Seferihisar İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title