Haberler

    Siemens Ev Aletleri ile Yalı'da Kahvaltı ve Caz: Şirin Soysal Trio

    "Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz" keyfi, pazar sabahları Sait Halim Paşa Yalısı'nda...

    Boğaz'ın en güzel yapılarından Sait Halim Paşa Yalısı pazar sabahları caz konserleriyle hareketleniyor.

    "Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz" 10.30'da açık büfe kahvaltı ile başlayıp 11.15 sonrası caz konseri eşliğinde devam ediyor.

    Şirin Soysal Trio

    Vokal: Şirin Soysal

    Gitar: Bora Çeliker

    Klavye: Barış Büyükyıldırım

    Şirin Soysal

    Farklı duruşuyla dikkat çeken caz şarkıcısı Şirin Soysal,1980'de Viyana'da doğdu. Trinity College Dublin'de tiyatro bölümünü bitirdi, sinema üzerine yüksek lisans yaptı. İlk albümü 'Bir Şeyler Var' 2011'de çıktı. Bu albüm ona 'Dişi Tom Waits' ünvanını kazandırdı. Ancak gönderme yapılan tek sanatçı Waits olmadı; müzik yazarı Murat Beşer'in deyimiyle, "Edith Piaf, Billie Holiday, Marlene Dietrich ve Ute Lemper'in başrollerini paylaştığı bir dramın soundtrack'i gibiydi bu albüm. Şirin Soysal'ın ikinci albümü 2013'te çıktı. 'Ziyaret' adlı albüm sanatçıyı alternatif Türk müziğinde önemli bir yere oturttu. Kendi tarzının ilk kez Türk makamlarıyla da buluştuğu üçüncü albümü 'Mutlu Melankolik' ise raflardaki yerini 2016'nın mart ayında aldı. 2013'te Washington D.C.'de yapılan Ertegün Jazz Series'de sahne alan ilk Türk sanatçı olan Şirin Soysal, New York ve Münih'te, ayrıca İstanbul ve Ankara'da sahne aldı. İlk albümünü takiben Kurt Weill parçalarını yorumlamaya başladı ve tiyatro yazarı Robert Schild'in deyimiyle, "Türkiye'de Zeliha Berksoy'dan bu yana ve kırk yıl sonra, Weill bestelerini Almanca olarak yorumlayan ilk sanatçı" oldu.

    Bilet fiyatına açık büfe kahvaltı dahildir.

    Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0 (212) 223 05 66 numaralı telefonu aramanız önemle rica olunur.

    Masanız, grubunuzun sayısına göre hazırlanacağı için biletinizi aldıktan sonra Sait Halim Paşa Yalısı'nı arayarak rezervasyon yaptırmayı lütfen unutmayınız.

    Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğinizaplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Sarıyer

    Mekan : Sait Halim Paşa Yalısı

    Mekan Adresi : Köybaşı Cad. No: 83

    Başlangıç Saati : 02.04.2017 10: 30: 00

    Bitiş Saati : 02.04.2017 12: 30: 00

    Kategori : Siemens Ev Aletleri ile Yalı'da Kahvaltı ve Caz: Şirin Soysal Trio

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Bora Çeliker Tom Waits Siemens Viyana Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title