Haberler

Sharapova'ya Şok

Gdf Suez Açık’ta bir numaralı seribaşı olarak mücadele eden Maria sharapova, yarı finalde vatandaşı Anastasia Pavlyuchenkova’ya mağlup oldu.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen turnuvada yedi numaralı seribaşı Carla Suarez Navarro ve dört numaralı seribaşı Angelique Kerber'i eleyen Anastasia Pavlyuchenkova'nın yarı finaldeki kurbanı Maria Sharapova oldu.

Karşılaşmanın ilk setini 6-4 kaybeden Pavlyuchenkova, ardından rakibinin servis performansının düşmesini iyi değerlendirdi ve 6-3'le maçı dengeledi. Son sette de iyi oyununu sürdüren Rus raket, 6-4'lük final setiyle finale yükselen isim oldu.

Burada elde ettiği punalarla yeniden dünya sıralamasında dördüncü basamağa yükselen Sharapova, maçın son iki puanında üst üste iki çift hata yaparak galibiyeti rakibine armağan etti.

Rakip Sara Errani

Anastasia Pavlyuchenkova'nın finaldeki rakibi ise İtalyan Sara Errani oldu.

Yarı finalde ev sahibi ülkeden Alize Cornet ile kozlarını paylaşan Errani, üç saatlik maçın ardından 7-6, 3-6 ve 7-6 ile yoluna devam etti. Cornet son sette 5-3 gerideyken yaptığı geri dönüşle oyunu tie-break'e taşısa da kendi seyircisi önünde finale yükselmeyi başaramadı.

Paris'teki Gdf Suez Açık finali kazanmaları durumunda hem Errani'nin hem de Pavlyuchenkova'nın kariyerindeki en büyük zafer olacak. İki raketin daha önce oynadığı tek karşılaşmayı 7-6'lık iki setle Pavlyuchenkova kazanmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Maria Sharapova Sara Errani Fransa Paris Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title