Haberler

"Sezar", TV'de ilk kez Smart Sinefest'te

Ünlü yönetmen Uli Edel'in başyapıtı "Sezar", TV'de ilk kez Smart Sinefest'te...

Sinema festivalini evinize getiren Smart Sinefest, Alman Çek Cumhuriyeti ve ABD ortak yapımı "The Mist of Avalon" 'in yönetmeni Uli Edel'in ünlü filmi Caesar (Sezar), tarih filmleri tutkunlarının ilgisini üzerine toplamaya kararlı! Dünya tarihinin bir döneme damgasını vuran savaş dehası ve kendisini halka sevdirmeyi başarmış bir diktatör olan Jül Sezar'ın hayatından efsanevi görüntüler yakalayabileceğiniz bu filmde önemli rolleri ünlü oyuncular üstlendi:

Six Feets Under dizisinin yakışıklı, dengesiz, zeki ve seksi erkeği Jeremy Sisto'nun Sezar rolünü üstlendiği bu film aslında bir TV dizisi olarak çekildi. Gladiator filminin ünlü imparatoru Richard Harris ve Hayalet Süvari "The Sleepy Hollow" ve Batman Dönüyor (Batman Returns) filmlerinden tanıdığımız karizmatik oyuncu Christopher Walken de filmin diğer ünlü oyuncuları arasında yer alıyor.

TV'de ilk kez yayınlanacak olan Jül Sezar, 9 Ocak Pazartesi 21.30'da Smart Sinefest ekranlarına gelecek.

Yönetmen: Uli Edel

Oyuncular: Jeremy Sisto, Richard Harris, Christopher Walken

Tür: Biyografi, dram, tarih

Yapım: 2002

Süre: 135'

Konu: Film, tarihin en önemli kahramanlarından Jül Sezar'ın erken yaşta kavuştuğu tutkuları,kuşkuları, zaafları ve çok sevdiği kadınlarıyla olan hayatından kesitler sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Batman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title