Haberler

    Nişan yüzüğünü parmağından çıkaran Şeyma Subaşı, ayrılık haberlerine ateş püskürdü: Konuşmak zorunda değilim

    Güncelleme:

    Mısırlı nişanlısı Mohammed Alsaloussi ile olan evlilik hazırlıklarını erteleyen Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde bebeğini kaybetmişti. Üzücü olayın ardından İbiza'da tatile çıkan Şeyma'nın parmağında nişan yüzüğünün olmaması ayrılık iddialarını da gündeme taşımıştı. Ayrılık haberleri sonrası açıklama yapan Şeyma, ''Beni biraz bırakın. İnsanın kaybına saygınız olsun. Bir şeye cevap vermek de konuşmak da zorunda değilim'' sözleriyle ateş püskürdü.

    Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile düğünlerinin ertelendiğini duyurmuştu. Evlilik hazırlıklarını erteleyen Şeyma Subaşı, kısa bir süre sonra da üzücü haberi vererek bebeğini kaybettiğini söylemişti.

    Bebeğini yeni kaybeden Şeyma Subaşı, ayrılık haberlerine ateş püskürdü: İnsanın kaybına saygınız olsun

    NİŞANLISI, SUBAŞI'YA EŞLİK ETMEDİ

    İbiza tatiline çıkan Subaşı'nın yanında sevgilisinin olmaması ve evlilik teklifi aldığı tektaş yüzüğü takmaması Alsaloussi'yle ayrıldıkları iddialarını güçlendirdi. Şeyma Subaşı ise hakkında çıkan iddialara adeta ateş püskürdü:

    Bebeğini yeni kaybeden Şeyma Subaşı, ayrılık haberlerine ateş püskürdü: İnsanın kaybına saygınız olsun

    ''İNSANIN KAYBINA SAYGINIZ OLSUN''

    "Beni biraz bırakın. İnsanın kaybına saygınız olsun. Bir şeye cevap vermek de konuşmak da zorunda değilim. İstersem eğer Instagram'dan kendim paylaşım yaparım ya da size söylerim. Lütfen, biraz saygı. Türk basınında hakkımda çıkan haberlerle ilgilenmiyorum. O yüzden de her açıklamamı İngilizce yazıyorum."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Şeyma Subaşı Subaşı İbiza Haberler

    500

    Yorumlar (9)

    Suskun Demir:

    yeter be hergün haber yapıyorsunuz şu kadını magazin programı oldu

    155
    8
    yanıtYanıtla
    bekir yapici:

    yahu kardesim bu milletin derdi seyma´mi kerameti kendinden mechul ahlak yoksunu millete ülkeye bir katkisi ögretisi olmayan Türk örf ve adetlerine uymayan genel kültür ve aile yapimiza zarar veren fuzuli insanlari ne diye her gün bir sekilde yalan yanlis ahlak sinirlarini zorlayan bir sekilde insanlarin gözüne beynine sokma cabasindasiniz yoksa sizde üc kurusa ülkeyi icerden cürütme planinin bir uygulayicisimisiniz?

    103
    6
    yanıtYanıtla
    İbrahim YÜCEL:

    TÜRK BASININDAKİ HEBERLERLE İLGİLENMEYİP İNGİLİZCE PAYLAŞIM YAPAN BU ZATIN TÜRK VATANDAŞLIĞI İPTAL EDİLİP TÜRKİYEMİZE GİRİŞİ YASAKLANMALIDIR.

    96
    8
    yanıtYanıtla
    Hüseyin Dağdeviren:

    Kaybına üzüldüğün için 24 saat geçmeden tatiline devam ettin

    88
    6
    yanıtYanıtla
    Esra Klein:

    aman siteme bak sanki bendim hemen kayiptan sonra arkadaslarimla plaja inen!

    75
    8
    yanıtYanıtla
    ali ecevit:

    Bu kadını haber olarak yayınlamaktan sıkılmadınız mı?

    78
    2
    yanıtYanıtla
    Pole star:

    Katılıyorum...

    yanıt41
    yanıt1
    cactus cacar:

    Nişan yalandan, evlilik yalandan , milyarder sevgili yalandan , Hepsi instagrama bir kaç fotoğraf için . Mısırlı şeyh palavrası konuşulunca apar topar sonlandı. Kadının hayatı yalan ve hayal.

    72
    2
    yanıtYanıtla
    Aykut Kalanoğlu:

    Lüzumsuz çok gereksiz bir şeyma haberi daha artık alıştık ya gerilmiyorum gülüp geçiyorum yarın nasılsa karşımızda yine haberlerde ! Guinness rekorlar kitabına kesin girmiştir her gün internetin haberlerinde olmak kolay değil öyle kimse başaramaz !

    49
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title