Haberler

Seyitgazili İmam Hatipli Öğrencilerinden Kutlu Doğum Etkinliği

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde bulunan Seyit Battal Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin düzenlediği Kutlu Doğum etkinliğinde Seyitgazililer bir araya geldi.

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde bulunan Seyit Battal Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin düzenlediği Kutlu Doğum etkinliğinde Seyitgazililer bir araya geldi.

Duygulu anların yaşandığı etkinlik, Seyitgazi Çarşı Cami İmam Hatibi Kürşat Şahin'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okul Müdürü Cihan Ötün'ün yaptığı açılış konuşmasından sonra Eskişehir'imizin yetiştirdiği tanınmış hocalardan emekli Müftü Enver Töre, "Peygamber sevgisi" temalı bir konferans verdi. Daha sonra Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın tarafından emekli Müftü Töre'ye Seyitgazili öğrencilerinin almış olduğu hediye takdim edildi. Başkan Kalın'ın kısa bir teşekkür konuşmasının ardından Seyitgazili imam hatip öğrencileri tarafından hazırlanan şiir ve ilahiler izleyicilerden tam not aldı. Daha sonra hazırlana kutlu doğum aşı katılanlara ikram edildi.

Etkinliğe; Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, Seyitgazi İlçe Müftüsü Yaşar Cengiz, ESİMDER yönetim kurulu üyeleri, misafirler, öğretmenler, öğrenciler ve Seyitgazili vatandaşlar katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Battal Gazi Eskişehir Seyitgazi Hatipli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title