Haberler

Seyidoğlu Sanayi Bölgelerine Restoran Zinciri Kuracak

Seyidoğlu Gıda, Mega Center ve İSTOÇ’un ardından Hadımköy OSB’de de 1.5 milyon TL yatırımla şube açtı.

Seyidoğlu Gıda, Mega Center ve İSTOÇ'un ardından Hadımköy OSB'de de 1.5 milyon TL yatırımla şube açtı.

Seyidoğlu Gıda, Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 1.200 metrekare alanda restoran açılışı yaptı ve 20 kişiye de istihdam sağladı. Açılışa Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Hadımköy OSB'de faaliyet gösteren iş adamları katıldı.

Düzenlenen açılış töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Necati Göksu, "60 Milyar dolarlık ticaret hacmi ve 40 bin çalışan sayısına rağmen Hadımköy OSB'de misafir ağırlayacak bir restoran olmaması büyük eksiklik. Biz de misafirlerimizi sanayi dışında ağırlıyorduk. Seyidoğlu Gıda olarak Sultanbacı markamızla açtığımız restoran yatırımlarına ağırlık veriyoruz. Burada hem fabrikamızda üretilen taze ürünlerimizin sergilendiği hem de cafe ve restoran hizmeti veren bölümler olacak. Gaziantep ve dünya mutfağının lezzetlerini aynı konseptte misafirlerimize sunacağız. Şu anda mağaza olarak 15. restoran olarak ise 4'üncü şubemizin açılışını yapıyoruz. Hedefimiz İstanbul'daki tüm OSB'lerde ve ticaret merkezlerinde şube açmak" dedi.

Seyidoğlu'nun 400'e yakın ürün çeşidi ve tatlılarıyla dünya çapında üne kavuştuğunu anlatan Göksu, aynı başarının yeme içme sektöründe de elde edileceğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Organize Sanayi Bölgesi Hüseyin Avni Mutlu İstanbul Hadımköy Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title