Haberler

Sevilay Ateş Sen Gidince ile Herkesi Ağlatacak

Güncelleme:

Ankara Gecelerinin sevilen isimlerinden sanatçı Sevilay Ateş Maxi single albümünün de ismi olan Sen Gidince şarkısına klip çekiyor.

Çok yakında Tv ekranlarında Sen Gidince klibi ile iddialı geleceğine inandığını söyleyen güzel sanatçı Sevilay Ateş, genç yaşta kaybettiği sanatçı kardeşi Yelda Ateş'in ölümünden sonra kardeşi anısına yaptığı maxi single albümünden oldukça iddialı olduğunu ve kardeşini genç yaşta kaybetmesinden dolayı Sen Gidince diye kardeşine olan bağlılığı ve sevgisini de gösteren ve kardeşinin genç yaşta gözlerini yummasından oldukça üzgün olduğunu dile getiren güzel sanatçı Sevilay Ateş sözü ve müziği Ömer Danış imzalı olan Sen Gidince şarkısına klip çekeceğini ve bu kliple beraber müzik severleri duygusal anlar yaşatacağını söyleyen sanatçı Sevilay Ateş, kardeşimin anısını en güzel şekilde yaşatmak istiyorum dedi. Pek çok Tv kanalınında kendisini davet ettiğini sözlerine ekleyen güzel sanatçı Sevilay Ateş, Show Tv ekranlarında yayınlanan Herşey Dahil, Gülben ve Stv ekranlarında yayınlanan Oktay Usta'nın tv programına katılmayı arzuladığını ve de kardeşi Yelda'nın amansız şekilde ölümünden sonra bir süre sahnelere ara verdiğini;ancak kardeşinin anısını tekrardan sahnelere dönerek göstermek istediğini de belirten güzel sanatçı Sevilay Ateş,Yelda Ateş'in ölümüne hala inanamıyorum diyerek göz yaşlarını tutamadı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sevilay Ateş Ömer Danış Yelda Ateş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title