Haberler

Sevgilinize Gençlik Hediye Edin…

Dünyada Kate Moss, Madonna, Cindy Crawford gibi yıldızların kullandığı maskeyi, Nurgül Yeşilçay, Başak Köklükaya gibi ünlüler de kullanıyor.

Hollywood yıldızlarının kullandığı ve "Neştersiz Gençleştirme" sloganıyla adını duyuran, Beauty Face firmasının distribütörlüğünü yaptığı "The Lift" isimli maske ile sevgiliniz daha genç görünüme kavuşabilir.

The Lift, sizi anında gençleştiren lüks bir güzellik maskesidir. Günlük iş hayatınızda, eğlencelerde, galada, mum ışığı eşliğinde sevgililer günü yemeği öncesi 30 dakikalık ilk uygulamada bile hemen etkisini gösteren The Lift ile göz kamaştırıcı ve kalıcı bir yüz formuna ulaşırsınız. Bu yenileyici kozmetiğin sırrı minerallerden, meyve özünden ve enzimlerden oluşan patentli formülde saklı. İçinde bulunan her maddenin ayrı ayrı gençleştirici özelliğe sahip olduğu kanıtlanmıştır. Üstelik 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel %10 indirimle…

DÜNYACA ÜNLÜ MAKE-UP UZMANLARININ TERCİHİ;

LOUİSE CONSTAD

Uluslararası Award ödülünü kazanmış bir makyaj uzmanı ve Anti-Aging kozmetiğin mucizevi etkisine kefil bir uzman. "Bu marka gibi muhteşem sonuçlar veren bir ürün kullanmadım." diye tanımlıyor.

RANDY HOUSTON MERCER

Hollywood'un en ünlü makyaj uzmanlarından ve aynı zamanda "Ocean's 11" "Meet Joe Black" ve "Spiderman" filmlerinin makyaj sorumlusu... Brad Pitt ve Sarah Jessica Parker gibi yıldızlara makyaj yaparken, Beautyface kozmetiğini kendi "sihirli değneği" olarak tanımlıyor.

ULUSLARARASI DERGİLER ÖNERİYOR;

GALA: Hollywood yıldızları, dakikalar içinde güzelliğinizi geri getiren bu kozmetiğe hayran. Biz tüyoyu verdik; gerisi size kalmış!

VOGUE: Makyaj uzmanı Randy Houston Mercer, Hollywood'u fetheden bu kozmetik üzerine yemin ediyor…

AMICA: Kırışıkları krem ile yok edin! Hayatımızın bazı unutulmayacak sahnelerine hazırlanırken hemen kavuşulan bir lifting'i kim istemez! THE LIFT bunu mümkün kılar...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cindy Crawford Kate Moss Hollywood Madonna Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title