Haberler

    Sevgililer Günü "barış" getirdi

    Güncelleme:

    6 aylık birlikteliklerini ocak ayında bitiren müzisyen Faruk Sabancı ve spiker Dilay Korkmaz barıştı. Sevgililer Günü öncesi Faruk Sabancı'nın attığı mesaja kayıtsız kalamayan güzel spiker, ilişkilerine bir şans daha verdi. Sabancı'nın kıskançlıklarından bunaldığı için ayrılık kararı aldığı söylenen Korkmaz, Sevgililer Günü'nü barıştığı sevgilisiyle Kartalkaya'da baş başa geçirdi. Çift, Kaya Palazzo Hotel'de konakladı. Dilay Korkmaz sosyal medya hesabında bir fotoğraf paylaşarak altına "Kar tatilimiz olmasın mı?" diye yazdı. Faruk Sabancı ise her zamanki gibi sessizdi. Elektronik dans müziği konusunda dünya çapında işlere imza atan Sabancı, özel hayatıyla değil müziğiyle gündeme gelmek istediğinden ilişkisini gözler önünde yaşamayı tercih etmiyor. Şu sıralar yeni albüm projesiyle uğraşan ünlü müzisyen, yoğun gündemine rağmen sevgilisinin gönlünü almayı başarmış belli ki!

    Kapadokya'da

    romantik kaçamak

    Vakko'nun yöneticilerinden Rıfat Elhadef, eşi Marina Elhadef ile Sevgililer Günü'nü kutlamak için Türkiye'nin en romantik adreslerinden Kapadokya'yı seçti. 20 yıllık mutlu evlilikleriyle parmak ısırtan çift, keyifli fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı. İki çocuk sahibi çift baş başa vakit geçirmenin tadını çıkarırken, Vakko Wedding'in başında olan Marina Elhadef düğün sezonu öncesi moral depoladı.

    Arkadaşıyla

    marka kurdu

    Eğitimine Londra'daki Regent's University'nin İşletme Bölümü'nde devam eden Yağmur Ayaydın, babası Nejdet Ayaydın'ın izinden gidiyor! Koç Üniversitesi'nde İşletme okuyan arkadaşı Zeynep Çorbacıoğlu ile birlikte "Fancy Fabric" adında bir moda markası kuran Ayaydın, en büyük desteği de babasından alıyor.

    Türkiye'nin tekstil devlerinden olan İpekyol'un yönetim kurulu üyesi ve ortağı olan Nejdet Ayaydın, kızını kendi markasını kurması için yüreklendirmiş. Markalarının ürünlerini ilk etapta online olarak satışa sunacak olan Yağmur Ayaydın ve Zeynep Çorbacıoğlu, gelecek dönemde mağaza da açmayı hedefliyormuş.

    Muhteşem işbirliği

    Cemiyetin ünlü ismi tasarımcı Evren Kayar, yeni koleksiyonuyla dünyada da adından söz ettiriyor. Doğal taşlarla oluşturduğu "Celestial" koleksiyonunun fotoğraflarında ise ünlü fotoğraf sanatçısı Merve Hasman Salvatori'nin imzası var!

    Bugüne kadar kendi adını taşıyan markasıyla Amerika ve Avrupa'da birçok butikte yer alan Evren Kayar, kısa süre önce perakende devi Moda Operandi ile anlaştı. Kayar'ın yeni koleksiyonunun yanı sıra imza tasarımları da dünyada büyük ilgi görüyor.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Sevgililer Günü Dilay Korkmaz Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title