Haberler

Sevcan Orhan kimdir? İbo Show konuğu Sevcan Orhan kaç yaşında, nereli? Sevcan Orhan şarkıları dinle!

Güncelleme:

Bu akşam STAR TV ekranlarında yayınlanacak İbo Show konuğu Sevcan Orhan kimdir? İbo Show konuğu Sevcan Orhan kaç yaşında, nereli? Sevcan Orhan şarkıları dinle! İbo Show Davut Güloğlu! İbrahim Tatlıses! Sevcan Orhan Arabım Fellahi dinle! İbo Show konukları!

İbo Show programında konuk olacak Sevcan Orhan kimdir? İbo Show konuğu Sevcan Orhan kaç yaşında, nereli? Sevcan Orhan şarkıları dinle! 27 Şubat İbo Show izle! Mümin Sarıkaya! İbo Show Davut Güloğlu! İbrahim Tatlıses! Sevcan Orhan Arabım Fellahi dinle! İbo Show konukları!

SEVCAN ORHAN KİMDİR?

1982 yılında İstanbul'da doğdu. Aile kökeni Erzincan ili çayırlı ilçesinin Yeşilyaka (Şebge) köyüne dayanmaktadır. 1994 yılında babasından öğrendiği kara düzen bağlamayla müzik hayatına ilk adımını attı. Aynı yıl profesyonel eğitim almak isteyen Orhan, özel bir müzik okulunda nota, solfej, bağlama ve repertuar dersleri almaya başladı. Bu arada ortaokul ve lise öğrenimini tamamladı. Lise yıllarında Milliyet gazetesinin düzenlediği "Liselerarası Türk Halk Müziği Yarışması"nda 3. oldu. 1999 yılında "İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservataurı" nın açmış olduğu yetenek sınavlarına girdi ve "Ses Eğitimi Bölümü"nü kazandı. 2000 Yılında üniversitedeki müzik eğitimine devam ederken ilk solo çalışması olan "Nenni Bebek" isimli albümünü yaptı. Aynı yıl yaklaşık yedi yıl eğitim aldığı "Müzik Okulunda solfej ve bağlama dersleri vermeye başladı. Okul dahilinde çok önemli konser çalışmalarına katıldı. 2003 yılında "Aşıklık Geleneği İçerisinde Aşık Mahzuni Şerif'in Yeri ve Önemi" adlı bitirme ödevini hazırlayarak "Ses Eğitimi Bölümü"nden üçüncülük derecesiyle mezun oldu. 2003 yılında "Bir Türküydü Yaşamak" isimli ikinci solo albümünü müzikseverlere sundu. 2006 yılında TRT aracılığıyla programcılığa merhaba diyen Sevcan Orhan sırayla TRT İNT, TRT TÜRK ve TRT AVAZ kanallarında 4 yıl süreyle canlı olarak yayınlanan "Tatlı Dile Güler Yüze"adlı müzik programının sunuculuğunu ve solistliğini yaptı. Ayrıca Cem Radyo'da "SAZINDA USTALAR" adlı müzik programını hazırlayıp sundu. 2008 yılında türkü ve bestelerden oluşan"ADI AŞK" isimli albümünü müzik severlerle buluşturdu. 2010 yılında "Cem Radyo"da "Sevcan Orhan Mikrofonda" adlı programı hazırlayıp sundu. Sevcan Orhan erken yaşlarda başladığı müzik yaşamı boyunca yurtiçinde ve yurtdışında sayısız konser ve festivallerde yer aldı. Genç sanatçı çok sayıda ödül ve plakete sahiptir. 2011 yılında 4. Albümü olan "Zemheriden Ötesi Bahar" isimli çalışmasını Özdemir Plak etiketiyle müzik severlerin beğenisine sundu. 2012 yılında Star TV'de Ayşe Özyılmazel'in ayrılmasından sonra türkücü Alişan ile birlikte 'Alişan ile Sevcan' isimli sabah programını sundu. Sevcan Orhan, 2006 yılında bağlama sanatcısı Ümit Yılmaz ile evlendi ancak, boşandı. Şimdi Galatasaray'lı eski futbolcu Hasan Şaş ile nişanlandı.

SEVCAN ORHAN ŞARKILARI

Albümleri:

Düşten Gerçeğe

Zemheriden Ötesi Bahar

Adı Aşk

Bir Türküydü Yaşamak

Nenni Bebek

İBO SHOW 15. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İbrahim Tatlıses Davut Güloğlu Sevcan Orhan Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title