Haberler

    Servete Geldi Bedavaya Gitti

    TARAFTARLARIN ÖNÜNDE iMZA ATAN MEHMET'E VEDA, RESMi SiTEDEN EDiLDiF.BAHÇE'nin 2009'da transferi için Beşiktaş'la karşı karşı geldiği Mehmet Topuz, sarı lacivertli takımdan sessiz sedasız ayrıldı.

    TARAFTARLARIN ÖNÜNDE iMZA ATAN MEHMET'E VEDA, RESMi SiTEDEN EDiLDi

    F.BAHÇE'nin 2009'da transferi için Beşiktaş'la karşı karşı geldiği Mehmet Topuz, sarı lacivertli takımdan sessiz sedasız ayrıldı. Kayserispor'da gösterdiği performansla 2009-10 yaz transfer döneminin gözdesi haline gelen Topuz'un transferi ilginç bir hikayeye dönüşmüştü.

    Süper Lig'de 2008-09 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, o dönem Mehmet Topuz'u transfer etmek için girişimde bulundu. Siyah beyazlı takımla anlaşan Mehmet'in Beşiktaş formasıyla verdiği poz, sosyal medyada büyük yankı uyandırsa da F.Bahçe transferden vazgeçmedi. Başkan Aziz Yıldırım'ın transfer sürecinde bizzat devreye girdiği Mehmet için Fenerbahçe, Kayserispor'la her konuda el sıkıştı. Beşiktaş ise futbolcuyla anlaşırken Kayserispor'la bonservis bedeli konusunda bir mutabakata varamadı. Kayserispor'la anlaştıktan sonra Mehmet'i de ikna eden Aziz Yıldırım, 12 Haziran 2009'da gizli bir şekilde özel uçakla Kayseri'den İstanbul'a getirdiği futbolcuyu, Fenerbahçe'ye kazandırdı.

    Kulüpten resmi bir açıklama olmamasına rağmen Fenerbahçe'nin kasasından basına yansıyan haberlere göre Mehmet Topuz için yaklaşık 9 milyon Euro bonservis ücreti çıktı.

    Beşiktaş formasıyla poz verdikten birkaç gün sonra F.Bahçe'ye transfer olan Topuz'u, taraftarlar büyük bir coşkuyla karşıladı. Yönetim, Roberto Carlos için yaptığı bir uygulamayı Topuz için de kullandı. F.Bahçe, milli futbolcu için statta imza töreni düzenledi. Saha ortasına kurulan platforma başkan Aziz Yıldırım'la gelen Mehmet Topuz, "Bir gün herkes F.Bahçeli olacak" şapkasını takıp F.Bahçe armasını öperek taraftarı mutlu etti. Topuz ilk dönemlerinde istikrarlı bir şekilde forma giymesine rağmen Kayserispor'da gösterdiği performansa ulaşamadı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Mehmet Topuz Kayserispor Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title