Haberler

Serkan, Haber Gönderdi

Spor Toto 2.Lig’de kaleci Ahmet ile çekişecek kaleci arayışlarını üç isim ile yoğunlaştıran Aydınspor 1923’e, Aydınspor’un eski kalecisi son olarak Kalkanderespor’da forma giyen Serkan Şen’in haber gönderdiği öğrenildi.

Spor Toto 2.Lig'de kaleci Ahmet ile çekişecek kaleci arayışlarını üç isim ile yoğunlaştıran Aydınspor 1923'e, Aydınspor'un eski kalecisi son olarak Kalkanderespor'da forma giyen Serkan Şen'in haber gönderdiği öğrenildi.

2006 ve 2008'de Aydınspor forması giyen, Çaykur Rizespor ve Denizli BBSK'nın ardından amatöre dönen ve amatörde Zara Belediyespor, Karsspor ve Kalkanderespor takımlarının formasını giyen 32 yaşındaki tecrübeli kalecinin siyah-beyazlı kulübe transfer olmak için haber gönderdiği öğrenildi. Bandırmaspor'dan Kurtuluş ve Emirhan, Kalkanderespor'dan Serkan Şen'in yanı sıra son olarak Tarsus İdman Yurdu'nda forma giyen Taylan Aydoğan'ın da siyah-beyazlı kulüple ismi anılmaya başladı. Efeler'in geçtiğimiz sezonun devre arasında Taylan'ı istediği ancak, maddi konularla anlaşılamadığı belirtildi.

SERKAN: TARAFTARIN ÖNÜNE ÇIKMAK İSTERİM

Son olarak Kalkanderespor'da forma giyen 31 yaşındaki kaleci Serkan Şen, "Aydın'daki taraftarı unutamadım. Tekrar onların önüne çıkmak istiyorum. 2. ve 3.Lig'deyken Aydınspor'a çok büyük katkılar sağladığıma inanıyorum. Aynı katkıyı tekrar vermek istiyorum"dedi.

Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu ise,oyuncunun haber gönderdiğini ifade ederken, teknik direktör Mustafa Ceviz ile koordineli olarak transferi yürüttüklerini söyledi. Serkan Şen'in dışında da bir çok oyuncunun Aydınspor 1923'e gelmek için haber gönderdiğini anlatan Macaroğlu,"Hocamız yurt dışında tatilde. Geldikten sonra kararımızı vereıceğiz. Transfer görüşmelerini komitemiz sürdürüyor"diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zara Belediyespor Aydınspor 1923 Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title