Haberler

Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından Cem Yılmaz'la olan fotoğrafını paylaştı

Güncelleme:

Kendisinden 19 yaş büyük olan Cem Yılmaz'la aşk yaşayan Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından ilk kez bir sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı. Güzel oyuncunun siyah beyaz paylaştığı fotoğrafa kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

Geçtiğimiz günlerde evlerinin havuzunda sarmaş dolaş görüntülenen 28 yaşındaki Serenay Sarıkaya ve 47 yaşındaki Cem Yılmaz çifti, sarmaş dolaş pozlarını paylaştı. Özel hayatını sosyal medya hesabından paylaşmayı tercih etmeyen Sarıkaya, ilk kez bir sevgilisiyle pozunu paylaştı.

Kişisel hesabından sadece işiyle alakalı görselleri ve kendi pozlarını paylaşan Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'la çıktıkları tatilde çektiği bir selfieyi paylaştı. Güzel oyuncunun siyah kalp koyarak paylaştığı fotoğrafa ilk yorum Demet Akalın ve Ezgi Mola'dan geldi.

Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından Cem Yılmaz'la olan fotoğrafını paylaştı

HAVUZ POZLARININ KALDIRILMA TALEBİ REDDEDİLDİ

Aşklarıyla 2020 yılına damga vuran Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, Bodrum'da magazinciler tarafından görüntülendi. İkilinin havuzdaki samimi halleri dikkat çekerken, Cem Yılmaz çekimi yapanlar hakkında dava açacağını duyurdu. Fotoğrafların sosyal medyadan kaldırılması için mahkemeye başvuran ünlü komedyenin erişim engeli talebi reddedildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Sosyal Medya Cem Yılmaz Sarıkaya Haberler

500

Yorumlar (19)

neye göre güzzel anlamıyorum:

bu kadını ne şişirdiniz yahu. . oyunculuksa çok daha iyileri var, güzellikse inanın çok daha güzelleri var. bu kadını çekici yapan nedir anlamıyorum.

20
1
yanıtYanıtla
lazkopat:

bi şu bayana bak bir de bizim evdeki yağ tulumuna. . . paranın gözü kör olsun, bir gün zengn olursam ilk işim benim garıyı deniştirmek olacak

4
12
yanıtYanıtla
börü:

evdeki karı yağ tulumu da sen nesin acaba, senin gibi yaban ayısıyla aynı evde olmasına şükretmelisin şimdi git iki rekat şükür namazı kıl

yanıt2
yanıt1
BİRSEN:

serenay seni de akıllı zannetik bu ne ya hiç yakışıyormusunuz bu nasıl iştir anlamadım

13
2
yanıtYanıtla
Kabız MEMED:

ÇOK MERAK EDİYORDUM , İKİLİ POZLARINI HADİ ORDAN , GÖZÜM GÖRMESİN İKİNİZİ .. BIKTIK BE ,DAVACIYIM HAKİM BEY ..

14
1
yanıtYanıtla
Lapsekili:

Cem ağzının tadını iyi biliyor

yanıt1
yanıt10
ERKEKSİ GÜZEL DİYECEĞİM AMA GÜZEL DEĞİL...:

BU kadar itici bir kadın görmedim desem yeridir. Ancak babası yaşındaki adamı bulurdu ve buldu zaten. Ne güzellik var, ne oyunculuk var . Neyin nesi anla anlayabilirsen. Bir proje ile zorla millete verilen ürün gibi. . .

12
2
yanıtYanıtla
...:

Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoyu es geçti tamam kerem Bürsini es geçti tamam Cem Yılmazla sevgili oldu yok artık yani adam 47 yaşın kadın 28 yaşında yani bişey dicem ama söylüyemiyorum. Serenay Sarıkaya yı çok severdim ama artık sevmiyorum. Mutluluklar ??

10
4
yanıtYanıtla
Sosyal fare:

Aynen. Annem tilki suratlı der hep bende hep savunurdum AA çok tatlı masum bir güzelliği var fln. Bu 47yaş mevzusu asla hoş karşılamayacağım birşey. Artık sevmiyorum serenay ın filmini açsalar değiştirtiyorum.

yanıt0
yanıt2
SEN DE Mİ BRÜTÜS:

Sereney''ı severdim artık sevmiyorum yazmışsın. Gözlükçüye git paşam.

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title