Haberler

    Seren Serengil'den sevenlerini kahreden haber: 4-5 ay sonra kemiklerim kırılmaya başlayacak

    Güncelleme:

    Kilo vermek için mide küçültme ameliyatı olmasının ardından sağlığı bozulan ve dumping sendromuna yakalanan Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz programında yaptığı "Ameliyat olmazsam 1 yıl içinde resmen yok olacağım" açıklamasıyla sevenlerini üzdü. "4-5 ay sonra kemiklerim kırılabilir, ameliyat olmam gerekiyor" diyen ünlü sunucu, "Kilo takıntısı olan bir kızdım. Hırsım en sonunda beni geldiğim noktaya getirdi" ifadelerini kullandı.

    Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası bir ameliyat daha olan ve Dumping sendromuna yakalanan Seren Serengil zor günler yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda safra kesesini aldıran Serengil, gün geçtikçe zayıflayarak sağlığını kaybetti.

    SAĞLIĞIYLA İLGİLİ SON DURUMU ANLATTI

    Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programı sunucularından Seren Serengil, canlı yayında sağlığıyla ilgili son durumu anlattı. Ünlü sunucunun "Ameliyat olmazsam 1 yıl içinde resmen yok olacağım" açıklaması sevenlerini üzdü.

    Seren Serengil'den sevenlerini kahreden haber: 4-5 ay sonra kemiklerim kırılmaya başlayacak

    "4-5 AY SONRA KEMİKLERİM KIRILABİLİR"

    Serengil gözyaşları içerisinde, "4-5 ay sonra kemiklerim kırılabilir, ameliyat olmam gerekiyor. Bu ameliyatı olmazsam 4-5 ay sonra kemiklerim kırılabilir, siroz olabilirim. Ameliyatın hayati riski var ama olmak zorundayım" açıklamasını yaptı.

    "HIRSIM EN SONUNDA BENİ BU NOKTAYA GETİRDİ"

    Yemek yediğini ama bağırsağının kesilmesinden dolayı yediklerini dışkı olarak da attığını söyleyen Seren Serengil ağlayarak "Kilo takıntısı olan bir kızdım. Hırsım en sonunda beni geldiğim noktaya getirdi" dedi.

    Seren Serengil'den sevenlerini kahreden haber: 4-5 ay sonra kemiklerim kırılmaya başlayacak

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Seren Serengil Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500

    Yorumlar (6)

    TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

    Gitmiş vallahi inşallah kurtulur.

    19
    0
    yanıtYanıtla
    Gürkan Çelik:

    Memleketin başka derdi kalmadıydı zaten. Şimdi yatar kalkar seni düşünürüz vah vahhh

    yanıt3
    yanıt5
    muro:

    bu sanatcilarin hic ozel hayatlarinin olmamasi aslinda utanc verici.attiklari her adimlari ya grip olsalar turkiye duyuyor cok lazim ya.aman millet beni unutmasin havasi var.prenses Diananin adini zikir eden kaldimi?

    11
    4
    yanıtYanıtla
    Abdullah Atik:

    ALLAH ŞİFA VERSİN ,AKILDA VERSİN..

    13
    1
    yanıtYanıtla
    OKUR:

    ülkede binlerce amansız hastalıklarla, çaresizliklerle mücadele eden insan varken senin hertürlü imkanın var ve sen hastalığını reklam aracı olarak kullanıyorsun,,yinede geçmiş olsun

    6
    5
    yanıtYanıtla
    Ahmet Gündoğdu:

    özeliniz yok.mahreminiz yok.yazık sıze..

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title