Haberler

Şentepe'de İftar Vakti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Bu sene Şentepe’de bir Spor Kompleksinin temelini atacağız. İçerisinde yüzme havuzu, saunası, aletli spor salonları bulunacak.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Bu sene Şentepe'de bir Spor Kompleksinin temelini atacağız. İçerisinde yüzme havuzu, saunası, aletli spor salonları bulunacak. Pamuklar Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin de ihalesi yapıldı, onu da sağlık ocağı ile birlikte açacağız. Aynı zamanda yine Şentepe'ye bir kültür merkezini kazandıracağız" dedi.

Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçenin dört bir tarafında düzenlenen iftar yemeklerinde vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez de Şentepe Pazar Yeri'nde Şentepelilerle buluştu. CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, meclis üyeleri ve muhtarların da bulunduğu iftar etkinliği, Fazlı Çoban'ın okuduğu ilahiler ve Kuran tilaveti ile başladı.

Etkinlikler öncesi vatandaşlara seslenen Yaşar, "Tüm Müslüman Alemi'nin Ramazan Ayı'nı kutluyorum. Okunan duaların, yapılan ibadetlerin kabul olmasını diliyorum. Sevgi, kardeşlik, paylaşım ayı olan Ramazan, dilerim birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirir. Bunun için Ramazan ayının kıymetini bilmeliyiz. Ramazanın sonu bayramdır. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.

ŞENTEPELİLERE SPOR KOMPLEKSİ MÜJDESİ

Şentepe'ye yapılacak yatırımlardan bahsederek sözlerine devam eden Yaşar, "Göreve geldiğim günden beri kimseyi ayrıştırmadım, ötekileştirmedim çünkü ben Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve arkadaşlarının bizlere öğrettiği birlik ve beraberlik yolundan gidiyorum. Çocuklarınız daha iyi koşullarda yaşasın istiyorum, herkes Yenimahalle'de yaşamaktan mutlu olsun istiyorum ve bunun için çalışıyorum. İnşallah bu sene Şentepe'de bir Spor Kompleksinin temelini atacağız. İçerisinde yüzme havuzu, saunası, aletli spor salonları bulunacak. Pamuklar Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin de ihalesi yapıldı, onu da sağlık ocağı ile birlikte açacağız. Aynı zamanda yine Şentepe'ye bir kültür merkezini kazandıracağız. Barıştepe'ye bir sağlık ocağı yapacağız. Parklar yapıyoruz, yaşlılarımız, engellilerimiz daha rahat yaşasın diye merdivenleri, kaldırımları yeniliyoruz. Öbür mahallerimizde ne varsa Şentepe'de de olacak. Bunun için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

İftar sonrası düzenlenen geleneksel Ramazan eğlenceleri ile eğlenen vatandaşlar ise Hacivat-Karagöz, Orta Oyunu İbiş ile Memiş ve ödüllü yarışmalarla doyasıya bir gün yaşadı. Eğlendirirken ikramları da unutmayan belediye, vatandaşlara çay ikram etmeyi de ihmal etmedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Adnan Keskin Fethi Yaşar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title