Haberler

Şenol İpek, Sevgilisiyle Gittiği Plajda Eski Eşiyle Pişti Oluyordu

Güncelleme:

Sunucu Bircan İpek'le boşandıktan sonra yeni bir aşk yelken açarak tatile çıkan Şenol İpek, Çeşme'de 14 yıl önce ayrıldığı eski eşiyle pişti oluyordu.

Sözcü'nün haberine göre, Şenol İpek, ünlü sunucu Bircan Bali ile boşandıktan sonra adının Nur olduğu öğrenilen yeni sevgilisi ile tatile çıktı. Sevgilisiyle bir plaja giden İpek, 2004 yılında boşandığı Yüksel Ak ile pişti olmanın eşiğinden döndü.

BİR GÜN ARAYLA AYNI YERDE

Ak, bir süre önce İzmir'e yerleşmişti. Kariyerini sürdüren güzel model, önceki gün Çeşme'de, arkadaşlarıyla birlikte özel bir beach'teydi. Aynı beach'te bir gün sonra ise Şenol İpek vardı. İpek, isminin Nur olduğu öğrenilen yeni sevgilisi ile denize girdi. İkilinin samimi halleri dikkat çekti.

Şenol İpek, Sevgilisiyle Gittiği Plajda Eski Eşiyle Pişti OluyorduŞenol İpek ve yeni sevgilisi

OLAYLI ŞEKİLDE EVLENEREK BOŞANMIŞLARDI

Şenol İpek ile Yüksel AK, 2000'li yılların başında olaylı bir şekilde evlenerek boşanmıştı. İddiaya göre Çağla Şıkel, o dönemde Şenol İpek'e "Tostumu yedim seni bekliyorum" mesajı atmış, bu mesaj da magazin gündemini epeyce meşgul etmişti. İpek ile Ak, bu olayların ardından 2004 yılının Ocak ayında anlaşmalı bir şekilde boşanmıştı.

Şenol İpek, Sevgilisiyle Gittiği Plajda Eski Eşiyle Pişti OluyorduYüksel Ak

Şenol İpek, Sevgilisiyle Gittiği Plajda Eski Eşiyle Pişti Oluyordu

Şenol İpek, Sevgilisiyle Gittiği Plajda Eski Eşiyle Pişti OluyorduYüksel Ak ve Şenol İpek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şenol İpek Yüksel Ak Sözcü Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

KÜTÖR:

Abi , vallahi Allah korumuş , ya pişti olsaydı halimiz nice olurdu (!) Eminim ABD savaş açardı (!) Yada dolar alır başını diyar , diyar gezerdi . . .

10
0
yanıtYanıtla
dersimli:

nalet olsun:(

8
0
yanıtYanıtla
TUNCELİ:

ADAMIN NİCK DERSİMLİ ZATEN JASKDLŞAS

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

ne kadar önemli bir haber çokta umurumuzdaydı

5
1
yanıtYanıtla
GURBETCI:

BU ISIN ESKI DOSTU POSTU OLMAZ EVLI OLMADAN KADIN VEYA ERKEGIN YAPTIGI ZINADIR COCUK OLMUS VEYA OLMAMIS KADIN ERKEGINE YANI KOCASIYLA OLUR GERISI LAIK BIR ZINADIR NEYAPARSA YAPSINLAR GUNAHTIR HABERI YAPANA DEYIL YAPTIRANA BAKACAKSIN ACIGIN OLURSA GOLU YERSIN

6
0
yanıtYanıtla
Hilal:

Yapılan haberi kınıyorum. Biri çocuklu , diğeri evli ve çocuklu iki kadından bu şekilde bahsetmeniz bile ahlak dışı. Kaldı ki eski tost mevzusunun gerçekten zan edildiği gibi olup olmadığı, muhatapları tarafından onaylanmamış olması haberi daha da çirkin yapıyor. Asıl tuhafı , hiç kimsenin bu açıdan bakamaması

4
2
yanıtYanıtla
racon:

bu adam bilerek oraya gitmiş pişti mişti değil

4
1
yanıtYanıtla
GURBETCI:

BUNLAR ICIN FARK ETMEZ MEDENIYETLI BUNLAR UCLU VEYA DORTLU KUALISYONDA YAPARLAR NEDE OZGURLUK VAR LAIKLIK VAR TAKIMLARDA DEYISIR FITBOLCULARDA GENIS DUSUNCE DUNYAYA BIRKERE GELIYORLAR TADINI CIKARIYORLAR KOMINIS YASAM BUGUN BASKA TATLI YARIN BASKA TATLI VURUN DIBINE BUNUN ATESLI GUNLERIDE OLUR DOLDUR GUNAH CUVALINI

4
0
yanıtYanıtla
..:

çok önemliii

2
1
yanıtYanıtla
volkan:

Yaşasın hurrraaaaa

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title