Haberler

Sen Anlat Karadeniz, 6. Bölümde Dışarıya Satılarak Bir İlki Başardı

Güncelleme:

Osman Sınav, yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği Sen Anlat Karadeniz'in 13 bölümü yayınlanmadan 6. bölümde dışarıya satıldığını belirterek "Türk dizi tarihinde bir ilki gerçekleştirdik" dedi.

Başrollerinde Ulaş Tuna Aslantepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz ilk bölümünden bu yana hem reytinglerde elde ettiği başarısıyla hem de sosyal medyada gördüğü büyük ilgi ile gündemden düşmüyor.

TÜRK DİZİ TARİHİNDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bir yandan eleştirilirken bir yandan da büyük beğeni kazanan Sen Anlat Karadeniz dünya genelinde elde ettiği başarısı ile dikkat çekti. ATV ekranlarının büyük projeleri arasına ismini yazdırmayı başaran Sen Anlat Karadeniz, Türk dizisi tarihinde bir ilki daha gerçekleştirdi.

"6 BÖLÜMDE DIŞARIYA SATILAN İLK DİZİ OLDUK"

Ordu'da katıldığı Ordu Kültür Turizm ve Medya Kurultayı'nda yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği Sen Anlat Karadeniz'in 6. bölümde dışarıya satıldığını belirten Osman Sınav, "Sen Anlat Karadeniz, Türk dizi tarihinde 13 bölümü yayınlanmadan 6. bölümde dışarıya satılan ilk dizi oldu" diyerek elde ettikleri başarıyı dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Olgun Kızıltepe - Magazin

Mehmet Ali Nuroğlu Osman Sınav Karadeniz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (53)

Yorumcu:

İdare eder dirilis ertugrul en iyisi

23
17
yanıtYanıtla
Zeynep:

Hiç bakmıyorum kanala bile bakmıyorum saçma diziler çok

24
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Dizi bence saçma şiddete uğrayan birinine yardımcı olmak kurtarmak eyvallah ama kocası şiddet uyguluyo o zaman alıp ben evlenim mantığı nedir ¿ gayet doğal gibi gösterilen şeyler bizim örf adetimizde yok gerçek bi delikanlı namusluysa asla ama asla başkasının namusuna yeltenmez bacım der kurtarır elinden geleni yapar ama asla yan gözle bakmazzz

19
13
yanıtYanıtla
Bremen:

Yanlız kaçırdığın bir olay var adam kimsenin namusuna bakmıyor kadını tecavüzcü kahpe bir insanın elinden kurtarıyor. keşke ülkemizde böyle insanlar daha fazla olsa çocuk babası denen adamdan görmediği sevgiyi başkasından görüyor.

yanıt0
yanıt0
Merve:

Ben evlendigimdigimde başlamışti bu dizi 12 yıl oldu benim 3cocuk var bu dizi bitmedi hala????

3
27
yanıtYanıtla
Uzman:

sen bir doktora görün. . . iyi değilsin. . .

yanıt5
yanıt0
Kamisekli:

Çok saçma film

24
4
yanıtYanıtla
Güneş:

Zaten bu diziler çocuklarımızın ahlakını saygıyı sevgiyi yok etti bunlardan etkileniyorlar bence diziler kaldırılırsın her türlü pislik yapıyorlar dinden uzaklaşan bir hale geldik allah sonumuzu hayır etsin

20
5
yanıtYanıtla
KOZANLI:

salak saçma laz dizisi işte

9
14
yanıtYanıtla
Kaleli:

İyide hangi ülke..belli değil.Bizden alında kime satarsanız satın bu saçmalığı.

11
11
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title