Haberler

Semih, Antrenmanı Tamamlayamadı

Fenerbahçe, Ankaragücü Maçı Hazırlıklarında Ayağını Burkan Semih Antrenmani Tamaamlayamadı.

Fenerbahçe, Turkell Süper Lig'de Ankaragücü ile sahasında seyircisiz yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertliler, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda akşama doğru, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda taktik ağırlıklı çalıştı. Christoph Daum yönetiminde 1 saat 45 dakika süren antrenmanın bir bölümünü, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticiler Murat Özaydınlı, İlhan Ekşioğlu, Ömer Temelli ve Ali Yıldırım da izledi.

Daum, antrenman öncesi oyuncularına yönelik bir konuşma yaptı. Ankaragücü maçının önemine değinen Alman teknik adam, ''Bu maçta taraftarlarımız yanımızda olmayacak. Bu nedenle coşkuya ihtiyacımız olacak. Bu atmosferi siz yaratacaksınız. Coşkuyu bu maçta sizden bekliyorum. Maç içinde birbirinizle sürekli konuşacaksınız'' dedi.

Bu arada koşu, koordinasyon ve istasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, dar alanda savunma ve hücum organizasyonlarının ardından, yarım alanda taktik ağırlıklı çift kale maçla sürdü. Kanat organizasyonları ve bireysel çalışmalarla sona eren antrenmanı Semih tamamlayamadı. Golcü oyuncu, çift kale maç sırasında sağ ayak bileğini burktu. Burkulmanın ardından bir süre daha antrenmanı sürdüren Semih, daha sonra çalışmayı bırakarak soyunma odasına gitti.

Fenerbahçe'nin bugünkü antrenmanına, altyapı oyuncuları Alptekin Teytey, Ali Civan Düzova, Sercan Gerenkaya ve Yiğit Dağkaya da katıldı.

Fenerbahçe, yarın öğleden sonra Can Bartu Tesisleri'nde basına açık yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürecek.

-SAKATLIKLAR-

Sarı-lacivertli takımın antrenmanına, sakatlıkları bulunan Kazım ve Önder'in yanısıra, dünkü antrenman sonrası ağrıları bulunduğunu bildiren Deivid ve Emre de katılmadı.

Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, Deivid'in adalesinde yırtık, Emre'de ise ödem bulunduğunu bildirdi. FB TV'ye açıklamada bulunan Karanlık, yapılan tetkikler sonucu Deivid'in sağ arka adalesinde yırtık belirlendiğini ve tedavisine bu sabah başlandığını bildirdi.

Emre'nin de sol arka adalesinde ödem belirlendiğini ifade eden Karanlık, bu oyuncunun eski sakatlığının nüksetmesinin söz konusu olmadığını, sakatlığının başka bir bölgede bulunduğunu anlattı.

Bu oyuncuların ne zaman sahalara döneceği konusunda kesin konuşmak istemediğini, her oyuncunun iyileşme sürecinin farklı olduğunu vurgulayan Karanlık, ''Emre'nin 1-2 gün içinde idmanlara başlayacağını sanıyoruz, ancak bu durum Deivid'de daha uzun bir süre alabilir'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title