Haberler

Selim Cerrah, Erzincan'da Gençlerle Buluşacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Selim Cerrah, Erzincan'da gençlerle bir araya gelecek.

Erzincan Gençlik Merkezi Hukuk Kulübü öncülüğünde 7 Nisan 2017 tarihinde saat 19.00'te Erzincan Gençlik Merkezi Has Oda'da gençlerle buluşacak olan Cerrah, gençlerle Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi konularında hasbıhalde bulunacak. Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, "Gençler arasında demokrasinin ilke ve değerlerinin yaygınlaşmasını sağlamak, yakın tarihimizde demokrasiye yapılan müdahalelerle demokrasinin önemini vurgulamak ve demokrasi kültürünü pekiştirmek amacıyla gençlerimizle olan seminerlerimiz devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Selim Cerrah Erzincan Gençlik Merkezi Hukuk Kulübümüz öncülüğünde gençlerle Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi konularında sohbet etmek amacıyla ilimize gelecek. Erzincan Gençlik Merkezimizde düzenlenecek olan programa tüm gençlerimizi bekliyoruz." dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Cerrah Erzincan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title