Haberler

Selçuk Yula'nın Adı Kütüphanede Yaşayacak

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Çobanlar İlçesi Göynük Köyü İlköğretim Okulu'nda bulunan kütüphaneye 'Bay Gol' lakaplı merhum Selçuk Yula'nın adı verildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi 1907 ÜNİFEB öğrencileri Zambak Yayınları'nın desteği ile Afyonkarahisar'ın Çobanlar İlçesi Göynük Köyü İlköğretim Okulu'nda bulunan kütüphaneye 'Bay Gol' lakaplı merhum Selçuk Yula'nın adını verdi.

1981-82 ve 1982-83 sezonunda üst üste 2 defa gol kralı olan Selçuk Yula'nın ismini ölümsüzleştirmek istediklerini belirten 1907 ÜNİFEB Kocatepe Üniversitesi Organizasyon ve Projeler Sorumlusu Bilal Ceylan ve Örgütlenme ve Üyelik Sorumlusu Yaşar Can Barutlu,

"Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği'nin Afyonkarahisar ayağını yürüttüğümüz 1907 ÜNİFEB Kocatepe Üniversitesi örgütlenmesi olarak biz de efsanelerimizin isimlerini ölümsüzleştirmeye devam ediyoruz. 2012 yılında efsane Lefter Küçükandonyadis'in aramızdan ayrılışının 1.yılında Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi Mahmut Köyü İlköğretim Okulu'na açtığımız Lefter Kütüphanesi'nin bir benzerini bu kez yine Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesi Göynük Köyü İlkokuluna açtık. 'Bay Gol' Selçuk Yula'nın isminin verildiği kütüphaneye Zambak Yayınları bin iki yüz yardımcı ders kitabı ve hikaye kitabı ile destek verdi" dedi.

Göynük Köyü İlköğretim Okulu'nun kütüphanesine test kitapları, hikaye kitapları, romanlar hediye edildi. 1907 ÜNİFEB Kocatepe Üniversitesi öğrencileri öğrenciler için temel ihtiyaçlar olan kalem, silgi gibi gereçler de hediye etti.

Sosyal sorumluluk projelerini desteklemekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Zambak Yayınları Ürün Müdürü Mehmet Karagöllü, "Geçtiğimiz yıl başlattığımız 'Taraftar Okuyor Projesi' Kapsamında futbol taraftarlarının kitap projelerini destekliyoruz. Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden olan ve defalarca milli takım forması ile büyük başarılara imza atan Selçuk Yula'nın anısını yaşatacak bu kütüphanenin kurulmasına destek olmak bizler için gerçekten çok güzel" ifadelerini kullandı.

Daha önce Çarşı Grubu ile taraftar kitap okuyor kampanyasına da destek verdiklerini hatırlatan Karagöllü, "Taraftar grupları takımlarını desteklemenin yanında güzel projelere de imza atıyorlar. Daha önce Çarşı grubu ile yaptığımız projenin farklı bir türünü şimdi de 1907 ÜNİFEB ile bir proje birlikte yürütüyoruz. Zambak Yayınları olarak imkanı olmayan herkes kitap okusun istiyoruz. Bunun için de elimizden geldiğince sosyal sorumluluk projelerini destekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zambak Yayınları Selçuk Yula Göynük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title