Haberler

Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Myo Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu (MYO) 2017-2018 Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu (MYO) 2017-2018 Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Meslek Yüksek Okulu toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Koçak, 15 aylık görev süresince idarenin desteği ile okulun akademik kadrosuna 3 profesör, 1 doçent, 6 yardımcı doçent ve 5 öğretim görevlisi eklediklerini ifade etti. Bu süre içerisinde yapılan çalışmalara dikkat çeken Prof. Dr. Ahmet Koçak, bilgisayar donanımının zenginleştirildiğini, tadilatların yapıldığını, ihtiyaç olan çalışmaların birlik içerisinde yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını vurguladı. 2017-2018 Öğretim yılındaki öğrenci potansiyeline değinen Prof. Dr. Koçak, birinci öğretimde yüzde 70, ikinci öğretimde ise yüzde 50 doluluğun olduğunu ifade etti.

Meslek yüksek okulunda 12 bölüm başkanlığı, 19 program koordinatörlüğü, 35 program ile birinci öğretimde 3 bin 296, ikinci öğretimde 2 bin 856 toplamda 5 bin 952 öğrencinin olduğunu kaydeden Prof. Dr. Koçak, 4 bin 930 erkek, bin 22 kız öğrenci ile kaliteli eğitim ve öğretim vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Okulun öğretim elemanlarından 23'ünün akademik teşvikten yararlandığını ifade eden Prof. Dr. Koçak, TÜBİTAK ulusal destekli projeler, kitap editörlüğü, uluslararası dergi editörlüğü, uluslararası makale, ulusal makale, yayınlar, uluslararası hakemlik, kitap yazarlığı, uluslararası sergi, ulusal tescillenmiş patent, 400 üzerinde atıf, 200 üzerinde uluslararası ve ulusal kongrede tebliğ ve poster alanlarında kuruluşlardan ödül aldıklarını söyledi.

Prof. Dr. Koçak, konuşmasının sonunda akademik ve idari çalışmaların daha verimli olacağına ve kendilerinden desteklerini esirgemeyen Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'e, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcılarına, Rektörlük Genel Sekreterine, Daire Başkanlarına, Danışmanlara ve İletişim Koordinatörlüğüne teşekkür etti.

Programın sonunda cübbe töreni gerçekleştirilerek günün anısına fotoğraf çektirildi.

Toplantıya, Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Koçak, Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Tekin, bölüm başkanları Koordinatörler, akademisyenler ve idari çalışanlar katıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Üniversitesi Ahmet Koçak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title