Haberler

Şehit Musa Özalkan'ın Ailesinden Duygulandıran Ziyaret

AFRİN şehidi Musa Özalkan'ın annesi Hatice Özalkan ve babası Selahattin Özalkan, şehidin isminin verildiği Rami Şehit Musa Özalkan Bilgi Evi'ni ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ı ziyaret etti.

AFRİN şehidi Musa Özalkan'ın annesi Hatice Özalkan ve babası Selahattin Özalkan, şehidin isminin verildiği Rami Şehit Musa Özalkan Bilgi Evi'ni ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ı ziyaret etti.

Duygulu anların yaşandığı ziyaret sonrası Şehit Musa Özalkan'ın anne ve babası, oğullarının vasiyetini gerçekleştiren Belediye Başkanı Remzi Aydın'a teşekkür etti. Remzi Aydın da Şehidin ailesine Türk Bayrağı ve 15 Temmuz Darbe Girişimi'ni anlatan çalışmayı hediye etti.

Kilis'in Gülbaba köyünün güneydoğusunda terör örgütleri ile yaşanan çatışmada Zeytin Dalı Harekatı'nın ilk şehidi olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın vasiyeti ilk olarak Eyüpsultan'da gerçek olmuştu. Rami'de açılan Simurg Bilgi Evine şehit Musa Özalkan'ın adı verilmişti.

Şehit Musa Özalkan'ın vasiyetinin çocuklara özel bir eğitim yuvası olduğu ortaya çıkmasının ardından harekete geçen Eyüpsultan Belediyesi, 5-25 yaş arası yaygın eğitim programı Simurg'un Rami'de açılacak olan Bilgi Evine, Şehit Musa Özalkan'ın adını vermişti.

ŞEHİDİN ADI BİLGİ EVİNDE YAŞATILIYOR

İçerisinde 3 temel eğitim ve 2 atölye sınıfı bulunan Şehit Musa Özalkan Bilgi Evi'nde çocuklar sosyal ve akademik gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler görüyor. Öğrenciler, okulda gördükleri temel derslere yönelik eğitimlerin dışında, İngilizce dil atölyesi, deney atölyesi, masal atölyesi, resim drama atölyesi ve değerler eğitimi gibi alanlarda da kendini geliştirme fırsatı buluyor.

"GÜZEL, BEREKETLİ BİR ÇALIŞMA OLDUĞUNU GÖRÜYORUM"

Bilgi Evinin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Şehidimiz Musa Özalkan'ın vasiyetini bir anlamda yerine getiren ilk kurum olduk. ve gerçekten çocuklarımızın onun farkına varmışlar ki her biri şehidimize ve Mehmetçiklerimize bir mektup yazmışlar, onları bize verdiler. Güzel, bereketli bir çalışma olduğunu görüyorum. İnşallah ülkemizin her alanda olduğu gibi Eyüpsultanımıza da milli birlik ve beraberliğimiz son derece güzel noktalara geliyor" demişti.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Remzi Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title