Haberler

Şehit Astsubay Hüseyin Işık'ın Baba Evi

- Şehit Astsubay Hüseyin Işık'ın babaevi Taziye için gelen vatandaşlar Şırnak'taki terör operasyonu Uludere ilçesindeki Bestler Dereler bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Hüseyin Işık'ın İstanbul'daki ailesine acı haber ulaştı İSTANBUL AA) - Şırnak'ın...

- Şehit Astsubay Hüseyin Işık'ın babaevi

Taziye için gelen vatandaşlar

Şırnak'taki terör operasyonu

Uludere ilçesindeki Bestler Dereler bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Hüseyin Işık'ın İstanbul'daki ailesine acı haber ulaştı

İSTANBUL AA) - Şırnak'ın Uludere ilçesindeki Bestler Dereler bölgesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Hüseyin Işık'ın baba evinde yas var.

Şehidin Hadımköy'deki baba ocağına gelen askeri yetkililer, acı haberi baba Cengiz ve anne Hatice Işık'a verdi.

Anne ve baba gözyaşlarına boğulurken, haberin duyulmasının eve gelen şehidin yakınları, aileyi teskin etmeye çalıştı. Bu arada, evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Öte yandan, Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, İlçe Müftüsü Muhammet Lütfi Öksüz ile diğer yetkililer eve gelerek aileye başsağlığı diledi.

Aile, taziyeleri Hadımköy'deki Gümüşhaneliler Derneğinde kabul ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Hatice Işık Uludere Şırnak PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title