Haberler

"Şehir dışına çıkıyorum" diyen adam, sevgilisine düğün yaparken karısına yakalandı

Güncelleme:

Afrika ülkesi Zambiya'da "Şehir dışına gidiyorum" diyerek evden çıkan adam, yasak aşk yaşadığı kadına düğün yaparken karısına yakalandı.

Zambiya'da Abraham Muyunda isimli adam sabah evden çıkarken eşine iş gereği şehir dışına çıkacağını ve birkaç gün gelemeyeceğini söyledi.

"O ADAM BENİM KOCAM"

Abraham, evden çıkıp sevgilisi ile nikah töreninin yapılacağı kiliseye sırtında bebeği ile gitti. Abraham'ın eşinin kulağına sevgilisi ile nikah töreni yaptığı dedikoduları gelince, eşi koşarak kiliseye gitti. Kocası ve sevgilisini damatlık ve gelinlik içinde gören eşi, "Nikahı durdurun, orada duran adam benim kocam" diye bağırdı.

İYİ GEÇİNDİKLERİNİ SÖYLEDİ

Bir anda karısını karşısında gören Abraham yaşadığı şok nedeniyle ellerini yanaklarına götürdü. Gelin ise olay karşısında hiç tepki göstermedi. Abraham'ın eşi, ağır hakaretlerde bulunduktan sonra sinirli bir şekilde nikahı kıymakta olan papazın yanına doğru giderek, "Bu adam benim kocam. Boşanmadık" dedi. Kadın, kocası ile tartışmadığını, iyi geçindiklerini, böyle bir olayın neden meydana geldiğini bilmediğini söyledi.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Yerel kaynaklar, gelinin Abraham'ın evli olduğunu bildiği halde kendisi ile evlenmeyi kabul ettiğini açıklarken, devlet memuru olan Abraham hakkında yasak olan iki eşlilik suçundan soruşturma açılacağını ve suçlu bulunması durumunda yedi yıl hapis cezası alabileceğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Zambiya Afrika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Harika:

Neyse orda cezalandırılıyorlar böyle ahlaksızları.

17
1
yanıtYanıtla
Kara Murat:

Ulan Kara yılan yapılı Adam Bir çuval inciri Berbat Etmişsin

9
1
yanıtYanıtla
ÇAPKIN TAŞKIN:

Abi işi profesyonellere bırak. Böyle olur mu hiç? Sen Türkiye''ye gel, kimin eli kimin cebinde belli değil. Bizim millet işi biliyor.

8
2
yanıtYanıtla
Keko sibirya:

Sahtekar Reşo

6
0
yanıtYanıtla
ceto:

su LOKUM gibi ablaya bu yapilirmi ya :( cok eslilige hayir tek eslilige de hayir . . . hayirli isler olsun suan dukkandayim nohut dukkanim var benim cankirida herkese selamlar

4
0
yanıtYanıtla
Lokumcu Çeto:

Ula daha dün burdurdaydın? Hayırdır Ziyaaa

yanıt1
yanıt0
xxxxx:

Helal dayıma

1
2
yanıtYanıtla
Yahya:

Bunlarda bizim ülkedi olanlardan hiç farkı yok. Tam kankalar ;)))))

2
1
yanıtYanıtla
Keko sibirya:

Farki orda silahlar sopalar konuşmadi ve kan akmadi.

yanıt1
yanıt0
Facettin efe:

Evet.. Yaptım.. Yaptım ama sor bi, niye yaptım.. ??

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title