Haberler

Mehmet Ali Erbil'in Eski Eşi Sedef Altıntaş Şimdi Ne Yapıyor

Güncelleme:

Sedef Altıntaş, 21 yaşında Mehmet Ali Erbil'le nikah masasına oturdu. Rüya gibi evlilik 1,5 yıl sürdü. Altıntaş şimdilerde gözlerden uzak bir şekilde butik işletiyor.

Sedef Altıntaş, 1980 yılında Ankara'da doğdu. Türkiye, Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü mezunu Altıntaş'ı, Mehmet Ali Erbil ile yaptığı evlilik sayesinde tanıdı.

EVLİLİKLERİ 1.5 YIL SÜRDÜ

2000'li yıllada Nefise Karatay ile evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil, kısa süre sonra Sedef Altıntaş ile aşk yaşamaya başladı. İkili, 3 haftalık flörtün ardından 28 Ağustos 2001'de nikah masasına oturdu. Rüya gibi bir düğünle evlenen Erbil çiftinin mutluluğu 1,5 yıl sürdü.

ALDATILDIĞINI ÖĞRENİNCE TEK CELSEDE BOŞANMIŞTI

Eşinin kendisini aldattığını öğrenen Altıntaş, boşanma kararı aldı ve evlilik tek celsede bitti.

Hürriyet'ten Elif Ünal'ın haberine göre; Sedef Altıntaş yaşadığı zorlukları ve evliliğinin bitmesine neden olan sebepleri verdiği bir röportajda şöyle anlatmıştı:

"Boşanmamızın en önemli sebebi Mehmet Ali'nin Tuğba Coşkun adlı kadınla ilişkisi. Hiçbir kadın, hele benim gibi söylenti çıkmasın diye evden bile çıkmayan bir kadın, aldatılmayı kabul etmez. Aksi halde boşanmak için bu kadar diretmezdim, onu çok sevdiğim için 21 yaşımdan beri bir sürü sıkıntıya katlandım."

BOŞANMAK PAHALIYA PATLADI

Mehmet Ali Erbil, boşanırken 200 bin TL tazminat ödedi, bir de eski eşinin yıllık 11 bin dolar olan eğitim masraflarını üstlendi.

Erbil, 2004'ten beri görüşmediği Sedef Altıntaş'ı ve aralarındaki ilişkiyi 3 yıl önce verdiği röportajda anlatmıştı:

"Bütün eşlerim arasında Sedef en farklı olandı. Bazı şeyleri unutmadı. Belki çok sevdiği, belki çok genç olduğu için... Bazı şeylerin izleri onda çok ağır oldu. O yüzden onunla görüşemedik. Bu evlilik için hata diyemem. O bir aşk evliliğiydi. Birden birbirimize aşık olduk ve evlendik. O benim için çok özeldir. Çok gençti. Birçok şeyi benimle birlikte yaşayıp gördü."

Evlendiğinde henüz öğrenci olan Sedef Altıntaş, üniversiteden mezun oldu ve kendi işinin başına geçti.

BUTİK İŞLETİYOR

En son 2013 yılında Sess Bar çıkışında görüntülenen Sedef Altıntaş, şu sıralar annesi ile birlikte Nişantaşı'nda bir butik işletiyor.

Kendi tasarımlarını hayata geçiren Altıntaş'ın en büyük hayali ise bir gün kendi defilesini yapmak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Sedef Altıntaş Türkiye Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (22)

nesren jake:

bi verdi bin aldı

50
3
yanıtYanıtla
xxx:

bende bu kadın ne oldu diye yıllardır düşün düşün başımda saç kalmamıştı artık huzura erdim. çok sağolun.

44
0
yanıtYanıtla
ÜsTü_KaLsINMobil-IOS:

Bende diyorum beni neden uyku tutmuyor bu yüzden tutmuyormuş ..ne yapıyordur diye düşünüp duruyorum

36
2
yanıtYanıtla
Aga:

Adam kudurmussanki her önune gelenle evlilik ypiyor utanmaz herif

30
5
yanıtYanıtla
48 fethiye:

Dünya düşmüş Geçim derdine her yer kan gövdeyi götürüyor dertleri malinin avtatları

25
2
yanıtYanıtla
sevda:

rezil şey babası yaşındaki adamla evlenmişti.

14
2
yanıtYanıtla
BULENTMobil-ANDROID:

bir cok sehit cocugumuz oksuz kaldi ulkede kan dinmek bilmiyor siz kalkmis neyin haberini yapiyorsunuz? demekki hali vakti yerinde sesi solugu cikmiyor, siz asil sehitlerimizden bizlere bu vatana emanet birakilan cocuklari haber yapin fakiri fukarayi haber yapin yapinki benim vatanim benim milletim duyarlidir yardimseverdir elbette birileri cikip birilerini kurtarir veya sevindirir boyle bos seylerle ugrasmayin bu vatan icin nobet tutan gece yatagimizda bizler fofur fosur uyurken bizleri canlari pahasina koruyan ve sehit dusenlerden geri kalanlari haber yapin. saygilar

14
2
yanıtYanıtla
hüka:

o zamanlar ne güzel kız aldı diye düşünüyordum ama şimdi baktımda çok sıradan bir para sevenlerdenmiş. .

10
4
yanıtYanıtla
zoroMobil-ANDROID:

yalan habere gel sedef altuntaş suan itu de arı3 binasinda n11 de calisiyor hergun goruyorum cunki o binada bende calisiyorum..

11
1
yanıtYanıtla
vatansever köln Mobil-ANDROID:

sarılacak bayrağın yok vatansız

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title