Haberler

Sedat Namal Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

AK Parti Karabük İl Başkanlığı'nda, 1 Kasım genel seçimleri için aday adayları başvuruları tamamlandı.

7 Haziran seçimlerinde AK Parti Karabük ikinci sıra adayı işadamı Sedat Namal, 1 Kasım seçimleri için adaylık başvuru belgelerini AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar'a teslim etti.

İl Başkanlığında yapılan ve çok sayıda partilinin katıldığı programda konuşan Sedat Namal,

"Nerde kalmıştık sorusu kapsamında devamı anlamında yaptığımız istişareler sonucu yeniden aday adaylığı müracaatımızı yaptık" dedi.

İstişareler yapmasak ta biz zaten aday adayı olacaktık diyen Namal, " Bu teşkilat, Karabük halkı ve Genel merkezimiz 7 Haziran seçimlerinde aday yapmıştı. Karabük olarak bir milletvekili borcumuz vardı, 2-0 yapmamız gerekiyordu. Bunu inşallah 1 Kasım'da yapacağız. Nerede noksan ve hatalarımızı var bunların hepsini gayet iyi biliyoruz ve bu süre zarfı içinde bunların tespitini yaptık. Şuan benimle birlikte 15 tane aday adayımız var ve Karabük halkına ve ülkemize hizmet aşkı ile yola çıkan arkadaşlarımız. Sonuçta partimizin seçeceği 2 aday var. Bize hangi görev verilirse o görevi yapmakla yükümlüyüz. 7 Haziran seçimlerinde çok az bir oy farkı ile bir milletvekilliğini kaybettik. Bunun için 7 Haziran'dan bugüne kadar geçen zamanda nere hata ve noksanlarımız olduğunun farkına vardık ve bunları gidererek 1 Kasım'da inşallah 2-0 yapacağız. Bu görevler gelip geçici ve asıl olan dik duruş önemlidir. AK Parti teşkilatı 7 Haziran seçimlerinde bu dik duruşunu gösterdi. Tüm teşkilat kademeleri bunu gösterdi. AK Parti olarak misyonumuz belli, Karabük olarak da var. Karabük bir il ve bizim haricimizde 80 il daha var. Biz Karabük halkına en iyisini kazandırmak, sanayileşmeyi, endüstrileşmeyi kazandırmak için rekabet içinde olacağız. Ülkemizde son dönemlerde yaşanan ve bundan önce yaşanan 17-25 olayları ile de mücadelemiz sürecek. 1 Kasım'da çıkacak sonuçla AK Parti tek başına iktidar olarak ülkeye ve İslam alemine hizmet etmeye devam edecektir" dedi.

Öte yandan Ahmet Erorhan ve merkez Valisi Hasan İpek'in de başvurusu ile Karabük'ten 15 aday adayı müracaat etti. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Namal Ak Parti Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title