Haberler

Seda Tosun ve Eymen Adal Markette Tango Yaptı

Güncelleme:

Geçtiğimiz sene dünya evine giren oyuncu Seda Tosun ve Eymen Adal, markette aşka geldi. Çift, alışveriş için gittikleri markette tango yaptı.

Oyuncu Seda Tosun ile müzisyen Eymen Adal, geçtiğimiz sene Beylikdüzü'nde gerçekleştirilen kır düğününde nikah masasına oturdu. İlişkileri dolu dizgin devam eden ikili gittikleri markette tango yaptı.

MARKETTE TANGO YAPTILAR

29 yaşındaki güzel oyuncu ve eşi alışveriş için gittikleri markette adeta aşka geldi. İkili bir ara alışverişi bırakarak reyonların arasında tango yaptı. Bu anları sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşan Tosun, "Markette tango. Her yerde tango" notuyla paylaştı.

Seda Tosun ve Eymen Adal Markette Tango Yaptı

SEDA TOSUN KİMDİR?

Seda Tosun, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül'ün duygusal sinema filmi "Mucize"nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Seda Tosun, Aydın Üniversitesi Drama Oyunculuk Bölümü bölümü mezunudur. Balayı filminde başrol oynayarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelen genç ve güzel oyuncu Seda Tosun, 1.78 cm boyundadır. Ayrıca Seda Tosun 2008 yılı Miss Turkey finalistlerindendir. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü öğrencisi olan Tosun, role 3 bin kişi arasından seçildi. Mucize filminde Deli Aziz karakterinin eşi olan Mızgin'i canlandıran Seda Tosun, Mehmet Ali Erbil ve Cenk Kangöz'le yaşadığı aşklarla da gündeme gelmişti.

Seda Tosun ve Eymen Adal Markette Tango Yaptı

Seda Tosun ve Eymen Adal Markette Tango Yaptı

Seda Tosun ve Eymen Adal Markette Tango Yaptı

Seda Tosun ve Eymen Adal Markette Tango Yaptı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seda Tosun Eymen Adal Tango Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

Dürbünlü:

acil isimlerini degiştirsinler bunlar bizden degil.

2
2
yanıtYanıtla
Filiz:

Aynen

yanıt1
yanıt1
Ahu:

Aynen

yanıt1
yanıt1
Meral:

Aynen.

yanıt1
yanıt1
Zeynep:

Aynen

yanıt0
yanıt1
Ayla:

Aynen

yanıt0
yanıt1
Selin:

Aynen

yanıt0
yanıt0
Milat:

Bunlar kim mahalledemi

4
0
yanıtYanıtla
faruk:

Önüne gelen ünlü oluyor birgün de bizi koyun şu siteye

yanıt3
yanıt0
yalanınbatsınyalancısın:

bunlar da kim oyuncu mu ilk kez görüyorum

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title