Haberler

Seda Sayan'dan İnşaat İşçileri Sendikasının Sözlerine Cevap: Özür Dilesinler

Güncelleme:

Seda Sayan, "Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya" deyince inşaat işçileri Sayan'a "Şarlatan" demişti. Sayan canlı yayında, "Hemen çiçek alıp benden özür dilesinler." dedi.

Seda Sayan adını taşıdığı programda Ece Gürsel'e "Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya" demişti. Bu sözlerin ardından inşaat işçileri sendikası Sayan'a şarlatan demişti. Kadırgalı canlı yayında işçilere cevap verdi.

"BENDEN ÖZÜR DİLESİNLER"

Seda Sayan, inşaat işçilerinin sözlerini duyunca çok bozuldu. Sayan, "Hemen çiçeklerle programıma gelip benden özür dilesinler" dedi.

"SPERM BANKASINDAN ÇOCUK İSTİYORUM DİYEN ELEŞTİRİLMİYOR"

Seda Sayan, canlı yayında "Bu olayda terslik var. 'Sperm bankasından çocuk sahibi olmak istiyorum.' diyen genç kız eleştirilmiyor ben eleştiriliyorum. Bu bizim ülkemizde yasak, dinen de caiz değil" dedi. Babasının da amele olduğunu belirten Sayan, "Bu memlekette yaptığı işten dolayı hakaret edecek en son kişiyim. Ben hangi holding sahibiyle evlendim. Ben kimseyi aşağılamam." ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ece Gürsel Seda Sayan Mola Magazin Haberler

500

Yorumlar (66)

tövbe:

Neden özür dilesinler. Yazıklar olsun. Senin gözünde inşaat işçeleri ne olarak görünüyor.

24
1
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Pislik kadin utamak yok artik

19
2
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Pardon utanmak olacakti

yanıt5
yanıt1
ali:

ahlaksiz seda isaat iscilerinden neisdedin biz anlimizin teriynen kazaniyoruzseningibi oramizi buramizi sallamiyoruz

20
1
yanıtYanıtla
zaazzaaa:

teyzeeee git evinde otur artık kusucam ekrana senin gibi morukları görmekten.

15
4
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

reklamın ıyısı kotusu olmaz inşaat işçileri zam istesin

17
1
yanıtYanıtla
hülya:

al hülya avşaı vur seda sayana. utanmadan özür istiyor. sen ne dediğini farkın damısın. sen ihtiyacın olsa inşaata gider misin. akıl fukarası

18
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aynı espriyi cem yılmaz yapsa gülme krizine girerdiniz söyleyen seda sayan olduğu için mi garipsendi

7
11
yanıtYanıtla
oylemi:

cem yilmaz boyle ucuz espiri yapmaz. kaliteli espiri yapar. dusunerek kimseyi kirmadan espiriyi yapar. buyuzden herkes guler. fakat okan bayurgen desen haklisin be ustam. cunku espirilerinin cogu birilerinin uzerinden alayli sekilde oluyor. ozellikle birkac sersemin telefon baglantisi ile uzerinden canli yayin programina baglanip bu adamin onlarla dalga gecip onlar uzerinden prim yapmasi gibi. . . cem yilmaz kaliteli bir sovmen. programlarinda bu turlu acizlige hic dusmedi. halen begeniyleizlerim

yanıt0
yanıt0
GaZoZcu:

Çok tuhaf ne sanıyor kendini acaba. Botoks iğneleri sanırım beynine kaçmış.

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title