Haberler

Seda Akgül'ün ünlü şarkıcıya yönelik "Kadın mı, erkek mi olduğu anlaşılmıyor" sözleri tartışma yarattı

Güncelleme:

Ünlü sunucu Seda Akgül, canlı yayında Güney Koreli şarkıcı Jeon Jung-kook için söyledikleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Jeon Jung-kook için, "Kadın mı, erkek mi olduğu anlaşılmıyor" diyen Akgül, sosyal medya kullanıcıları tarafından ırkçılıkla suçlandı.

Uçankuş ekranlarında yayınlanan 'Hayatın İçinden' programının sunucusu Seda Akgül'ün canlı yayında, "Uzak Doğu'da kadınla erkek androjene döndü. Seviyorlar böyle" açıklaması sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Akgül'ün sözleri bazı kullanıcılar tarafından tepki topladı.

"KADIN MI ERKEK Mİ OLDUĞU ANLAŞILMIYOR"

Güney Koreli şarkıcı Jeon Jung-kook için, "Kadın mı, erkek mi olduğu anlaşılmıyor" diyen sunucu Seda Akgül, açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

IRKÇILIKLA SUÇLANDI

Ünlü sunucu Akgül, Twitter'da en çok konuşulanlar listesine girdi. Sosyal medya kullanıcıları, Akgül'ü ırkçılıkla suçladı.

İşte bazı sosyal medya kullanıcılarının Seda Akgül'e tepkisi;

-Bu ırkçılığa karşı bizden susmamızı beklemiyordunuz değil mi?

-Bu artık sözün bittiği nokta! Yaptıkları ırkçılığa verdiğimiz tepki karşısında bırakın utanmayı, bunu hala prim için kullanma ve bizleri suçlama derdindeler. İnsanlıktan zerrece nasip almamışlar gerçekten. Hani nerede ırkçılık karşıtı duyarlı halkımız?

-Beğenmediniz diye değil .Biz yapmış olduğunuz iğrenç ırkçılığınız yüzünden sinirlenip ayağa kalktık kimse kimseye böyle bir davranışta bulunamaz o sunmuş olduğunuz programda herkesten özür dilemek zorundasınız! Ve lütfen bir bitin artık rica ediyorum.

-Sorun beğenmeniz değil! Beğenmesi gerekenler zaten beğendi ve seçti. Saygı duymayıp ırkçı tavırlar sergilemeniz sorunumuz.

Seda Akgül'ün ünlü şarkıcıya yönelik 'Kadın mı erkek mi olduğu anlaşılmıyor' sözleri tartışma yarattıGüney Koreli şarkıcı Jeon Jung-kook

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seda Akgül Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (73)

Word:

Doğru demiş, Ne olduğu belli değil. Rujlar küpeler vs vs. Şimdi ırkcılıkmı oluyor yani.

22
26
yanıtYanıtla
aga:

dogruya dogru ne diyecek idi baska ne oldugu belli mi

44
4
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Doğru demiş kadınmı erkekmi belli değil.

40
8
yanıtYanıtla
Safinaz teyzeniz:

Seda haklı ırkçılıkla ne alaka siyah beyaz ayrımı yok bu yorumda

34
9
yanıtYanıtla
gülbin:

ırkçılık yalnızca siyah beyaz ayrımı değildir gidin TDK ''ye bakıp anlamını öğrenip öyle konuşun lütfen

yanıt8
yanıt9
Adamca:

Ay Gülbin şuan ırkçılık değil consiyet karmaşası var onu konuşuyoruz Cahil olmayın ya

yanıt4
yanıt0
bilal:

e doğru demiş. . yalan mı?

35
7
yanıtYanıtla
CAHÎLLERE CEVAP:

Seda Akgül doğru söylemiş.Bunun ırkçılıkla ne alakası var. Şarkıcının cinsiyetini tesbit etmede zorlanıldığını ifade etmek istemiş. Seda hanımı, ırkçılıkla suçlayanlar, ya akıldan özürlü yada çok cahil insanlardır.

12
30
yanıtYanıtla
Nefenomeni:

Kadin hakli elemanlar zaten baby face bide saclarini boyatip ruj sürüp makyaj yapiyolar çoğu lgbt dir k-popun.

9
32
yanıtYanıtla
Army:

En azından kalpsiz ve seviyesiz değiller! Ne olursa olsun ki öyle bir şey yok ama diyelim ki var saygı duymak zorundasın Türkiye de de böyle insanlar var.

yanıt0
yanıt0
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title