Haberler

Satranç Turnuvası Büyük İlgi Gördü

İzmit Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Satranç İl Temsilciliği ve Kocaeli Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği’nin ortaklığında bu sene 3’üncüsü düzenlenen İsmail Bey Gaspıralı Santranç Turnuvası büyük ilgi gördü.

İzmit Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Satranç İl Temsilciliği ve Kocaeli Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği'nin ortaklığında bu sene 3'üncüsü düzenlenen İsmail Bey Gaspıralı Santranç Turnuvası büyük ilgi gördü.

Hasan Gemici Spor Salonunda yapılan turnuvaya 8 yaş altı kategorisinde 103, 10 yaş kategorisinde 126,

12 yaş altı kategorisinde 73, 16 yaş kategorisinde 57 ve açık kategoride de 51 olmak üzere toplam 410 kişi katıldı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Aracı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlü Ziyaülhak Sarıgül'ün startını verdiği turnuva 2 gün sürdü ve büyük çekişme içinde geçti.

Geçmiş yıllara göre ilginin daha çok olduğu turnuvanın bu seneki bölümünde, 8 yaş kategorisinde Deniz Hosanoğlu, 10 yaş kategorisinde Ayberk Gürbüz, 12 yaş kategorisinde Alperen Sel, 16 yaş kategorisinde Umutcan Açıklı ve açık kategoride de Aytaç Şahin birinci oldular. Dereceye girenlere madalya ve kupaları

Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, İzmit Belediyesi adına Spor Birim Sorumlusu Necati Akkuzu, Kocaeli Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği Genel sekreteri Zümran Aracı ve ilgililer tarafından verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Bey Gaspıralı İzmit Belediyesi Kırım Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title