Haberler

Satış yapmasına izin verilmeyen seyyar satıcı, bu kez de kendini yakmak istedi

Güncelleme:

Kocaeli İzmit'te dün sebze satmasına izin verilmediği için kamyonetini ateşe veren Ahmet Karaman, bugün yine sebze satmasına izin verilmeyince üzerine benzin döküp kendini yakmak istedi. İtfaiyenin su sıkarak müdahale ettiği Karaman, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yahya Kaptan Mahallesi'nde kamyonetine yüklediği meyve ve sebzeleri satarak geçimini sağlayan Ahmet Karaman, dün, her zaman satış yaptığı noktaya geldi. Kamyonetinin kasasını açan Karaman'ın satış yapmasına İzmit Belediyesi zabıta ekipleri izin vermedi. Bunun üzerine sinirlenen Karaman, kamyonetin önündeki meyve sebze dolu kasaları ve kamyonetin kasasını benzin dökerek ateşe verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerince yangın kısa sürede büyümeden söndürüldü.

BU SEFER BENZİNİ KENDİ ÜZERİNE DÖKTÜ

Bugün de yine aynı noktada satış yapmak isteyen Ahmet Karaman'a, İzmit Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri yine izin vermedi. Bunun üzerine Karaman kamyonetinden çıkardığı benzini bu kez kendi üzerine döktü ve izin verilmemesi halinde kendini yakacağını söyledi. Olayı görenlerin ihbarı üzerine polis ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri, Ahmet Karaman'ın kendini yakma ihtimali üzerine hazır bulundu. Babası Ahmet Karaman'ın kendini yakacağını duyup olay yerine gelen kızı, babasını ikna etmeye çalıştı.

Satış yapmasına izin verilmeyince bu kez de kendini yakmak istedi

İTFAİYE EKİPLERİ BENZİN YANMASIN DİYE SU SIKTI

Polis ekiplerinin kendisini ikna etmeye çalıştığı sırada Ahmet Karaman, elindeki benzin bidonunu üzerine dökmeye devam etti. Polis, Ahmet Karaman'ın bir anlık dalgınlığından faydalanarak yakaladı. Bu sırada itfaiye ekipleri, Ahmet Karaman'ın üzerine ve kamyonetin çevresine döktüğü benzinin yanma ihtimaline karşı, polis ekiplerinin ve kamyonetin üzerine su sıktı. Gözaltına alınmak istenen Karaman'a kızı, sarılarak engel olmak istedi. Güçlükle sakinleştirilen Ahmet Karaman, gözaltına alındı.

Satış yapmasına izin verilmeyince bu kez de kendini yakmak istedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Karaman Karaman Haberler

500

Yorumlar (15)

Kanun:

Adamın ticaretine izin vermiyorsunuz; yani geçinmek için gidip hırsızlık mı yapsın ! Ya ticaretine izin verin ya da ona bir iş bulun .

6
2
yanıtYanıtla
adem:

gitsin pazarda tezgah açıp yapsın önüne gelen sokakta satamaz ona yakın vergisiyle çalışan esnafın suçu ne

yanıt1
yanıt1
ema tr:

bu ülkede herkes acitasyon yapıyor. . . . biri mutfağında ne olduğu belli olmayan yemek yapıp saf milleti kandırıyor kendini acındırıp. . . kimi şaklabanlıklar yapıyor para kazanıyor. . . . kimi dolandırıyor. . . . bu adamda acıtasyon yapıyor. . . . git kardeşim ara sokaklarda sat. . . cami çıkışlarında sat. . ana caddeye durmuş. . . satış yapacak. . iyi bende kızılayın göbeğine açayım tezgah. . . . . yok öyle bi dünya. . herkes kurallara uyacak

4
3
yanıtYanıtla
alim:

senin gibi esnafın gözü doymuyor . rızkı veren Allah tır

0
5
yanıtYanıtla
raşit ulum:

yak ulan . . . . . . oh ne güzel memleket. . . . . kafana göre tezgah aç. . . yolun gelip geçişini engelle. . devlet çalışanına dayılık yap. . . . . yak hadi. . . . .

2
2
yanıtYanıtla
X:

Allah sizlere akıl fikir versin herşeyi düzeltinizde seyyar satıcılar eksik kalmıştımı

2
1
yanıtYanıtla
haberci:

günlük vergisini alın, satsın adam ne olmuş. samsunda sabit seyyar satıcılar var. yerleri aynı. vergilerini ödüyolar. kime ne? yazık yaw öldürsün mü adam kendini

2
1
yanıtYanıtla
GERCEK GAZI:

sayet dogru ise vergisini ödeyerek dürüst bir sekilde ekmegini kazanmak isteyen adama defalarca müracat etmesine ragmen seyyar satici olarak müsade verilmemis neden acaba? ilk önce bu sorgulanmali

1
1
yanıtYanıtla
Niyazi:

Ne yapsın gariban iş verdiniz de kendisi mi çalışmadı. Bence teşekkür edilmeli.

2
0
yanıtYanıtla
ayşe tozkuş:

muz cumhuriyeti değil artık bu ülke. . . iznini al git pazarda sat. . yada manav dükkanı aç. . . esnaf enayimi resmi olarak yapıyor işini. . vergi yok . . . bişey yok

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title