Haberler

Şarkıcı Celine Dion Ölen Kocasının Ardından İlk Kez Sahneye Çıktı

Güncelleme:

Celine Dion kocasının ölümünden sonra verdiği ilk konserde eşi hakkında konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

Şarkıcı Celine Dion kocası ve ayrıca menejeri olan Rene Angelil'in geçen ayki ölümünden sonra ilk defa Las Vegas'ta Caesar Palace'de kendi web sayfasında canlı olarak sahneye çıktı. Geçen ay 73 yaşında kansere yenilip ölen eşi hakkında konuştuğunda gözyaşlarına boğuldu.

ANILARI GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI

Dion konserine başlamadan önce sahnede aile fotoğraflarının olduğu bir slayt gösterisi yapıldı. İzleyicilerden büyük alkış alan 47 yaşındaki Celine Dion kocası ile ilgili anıları göz yaşları içinde anlattı: "Kocam karşımdaki sandalyede oturmuş olsun, balkonda olsun, sahnenin arkasında olsun veya evde çocuklarla olsun ben her zaman sahnedeyken o hep benimleydi hep onu hissediyorum ve hiçbir şey bu duygularımı artık değiştiremeyecek."

Celine Dion, "Eşime o kadar çok güveniyordum ki hiçbir şey için endişelenmiyordum. Ama artık bundan sonra doğal olarak çocuklar oyuncaklar ile oynasın mı? Bu şarkı çok hızlı mı? Çok mu konuşuyorum?" gibi sorular ile kendi kendine sorular sorduğunu söyledi.

"TANIDIĞIM TEK ADAMDI"

Dion şöyle devam etti:

"Eşim benim en büyük eleştirmenimdi. Bana hiçbir zaman duymak istediğim şeyleri söylemedi her zaman duymam gerekenleri söyledi. Mesela konserlerden eve döndüğümüz zamanlar eşim sessiz iken beni incitmeden bana nasıl yaklaşacağını düşündüğünü hissediyordum. Ama bazen kariyerimde ilerlemem için bana söylemek zorunda olduğu şeyler de oldu. Rene hayatım boyunca tanıdığım tek adamdı ve her zaman ilk tanıştığımız günkü heyecanı koruduk. Bana karşı hiçbir zaman kaba kelimeler kullanmadı ve her zaman yumuşak ve kibardı. Onunla he zaman birdik ve her zaman öyle kalacağız.

"BANA BİR İŞARET VERECEK"

Belki şu an onun sesini duymuyorum ama eşim ile konuşuyorum, her zaman onu düşünüyorum, beni duyduğunu öyle veya böyle biliyorum ve hissediyorum. Ve biliyorum ki bir şey yaptığım zaman yaptığım şeyi onaylayıp onaylamadığını belirtmek için bana bir işaret verecek."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Celine Dion Las Vegas Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Reklammm:

vidyo 1:49luk 3 kere reklam sokuyorsunuz. Nedir arkadas bu

14
1
yanıtYanıtla
As:

Ağıt yakar gibi söylüyordu, şimdi tam acıların kadını oldu

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title