Haberler

Kars Sarıkamış'ta İki Aile Arasında Silahlı Kavga: 6 Ölü, 5 Yaralı

Güncelleme:

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Çamyazı köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli iki ailenin fertleri arasında çıkan silahlı kavgada, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Jandarma, köyde geniş güvenlik önlemi aldı.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Jandarma ekipleri köye giriş ve çıkışları kapattı.

JANDARMA EKİPLERİ KAVGAYI GÜÇLÜKLE AYIRDI

Sarıkamış ilçesine 31 kilometre uzaklıktaki Çamyazı köyünde, arazi nedeniyle husumetli olan Atagün ve Korkmaz ailelerinin fertleri arasında bugün öğleden sonra yine tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Silahların da kullanıldığı kavgada, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü. İki aileden 5 kişinin de yaralandığı belirtildi. İhbar üzerine köye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Sarıkamış ve Kars Harakani Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı. Jandarma olayların daha fazla büyümemesi için hem köyde hem de yaralıların bulunduğu hastanelerde geniş güvenlik önlemi aldı.

Son Dakika! Kars Sarıkamış'ta İki Aile Arasında Silahlı Kavga: 6 Ölü, 5 Yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (35)

DÜRBÜNLÜ:

Dünya bizi kıskanıyor. Gülmekten çatlıyor. Siz hiç Almanya''da, İsveç''te, Yunanistan''da, Hatta Polonya''da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile husumet çıktığını ve 6 kişinin öldüğünü duydunuz mu? Hala arazilerin sınırlarını çizemeyen devlet ve tapu kadastroso ne iş yapar kurumlar diye sormazlar mı? ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKESİYİZ DÜNYA BİZE GÜLÜYOR.

24
0
yanıtYanıtla
Taş:

Süper tespit. Tebrik ediyorum. Vatandaşın sıkıntılarını gidermeye çalışan bir yönetim olursa bir gün bu işler olmaz.

yanıt0
yanıt0
Bingül Teyze:

Aynen hocam.

yanıt0
yanıt1
Hakkı Dayı:

Çok Dogru Söylüyorsun REİS.

yanıt0
yanıt1
Buroş:

Dünya malı ölenleri geri getirecekmi yazık

20
0
yanıtYanıtla
Ömer Altun:

Yazık günah. Bu üç günlük dünyada neyi paylaşamıyoruz. Allah rahmet eylesin

19
0
yanıtYanıtla
Mehmedim:

Allah kimselerin başına vermesin.. !

17
0
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Can alıp verdiğiniz araziler yine sonunda dünyada kalacak.

12
0
yanıtYanıtla
Yorum var:

Allah selamete erdirsin. Ramazan günü şeytan yine boş durmuyor.

7
3
yanıtYanıtla
Ömer Altun:

Yazık günah. Bu 3.günlük dünyada neyi paylaşamıyoruz...

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title