Haberler

"Sarıçamlı Benimde Elimi Tut"

Güncelleme:

Sarıçam Belediyesi tarafından öksüz ve yetim çocuklara dönük çalışmalar devam ediyor.

Sarıçam Belediyesi tarafından öksüz ve yetim çocuklara dönük çalışmalar devam ediyor. "Sarıçamlı Benimde Elimi Tut" projesi kapsamında anne ve babasından birisini kaybeden öksüz ve yetim çocuklara şefkat eli uzatılıyor.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci tarafından belediyede oluşturulan bir birim ile ilçedeki öksüz ve yetim çocuklar tespit edildi. Daha sonra bu çocuklara şefkat eli uzatılması için çeşitli çalışmalar yapılıyor. Çocukların eğitim ve sosyal ihtiyaçlarının belirlenerek, imkanlar doğrultusunda ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor. Ancak en çok da anne ve babalarının bırakmış olduğu sevgi ve şefkat kendilerine verilmek isteniyor. Bu amaçla bazı çocukların doğum günleri etkinliklerine katılan ilgiler çocukları bu günde yalnız bırakmıyor.

Tıpkı Yıldırım Beyazıt Mahallesinde ikamet eden Karabulut Kardeşler gibi. Yaklaşık iki yıl önce babalarını kaybeden Ümmügülsüm, Esra ve Büşra Karabulut kardeşlerden Gülsüm için düzenlenen doğum gününe Sarıçam Kaymakamı Ali Taşkın Balaban ve Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'de katıldı.

Kaymakam Balaban ve Başkan Zenbilci, çocukların hal ve hatırını sorarak herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Ardından Gülsüm için hazırlanan 14. yaş günü pastası kesildi. Kaymakam Balaban ve Başkan Zenbilci yetim kardeşlerden Esra ve Büşra'ya kendi elleri ile ablalarının doğum günü pastasından ikram ettiler. Anne Yeter Karabulut ise kendilerini bu güzel günde yalnız bırakmayan Kaymakam ve Belediye Başkanına teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Taşkın Balaban Sarıçam Belediyesi Ahmet Zenbilci Tut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title