Haberler

Saraçoğlu Mahallesi'nde 11 Kilometrelik Cadde Asfaltlandı

Güncelleme:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay Belediyesi ile birlikte Saraçoğlu Mahallesi'nde 11 kilometrelik caddenin asfaltlandığını söyledi.

Saraçoğlu Mahallesi'nin Ovakavağı çıkışında Karatay Belediyesi ile birlikte yürütülen asfalt çalışmasının 11 kilometrelik bir alanda yapıldığını kaydeden Başkan Akyürek, yolu düzenleyip birkaç gün içinde tamamen hizmete açacaklarını ifade etti.

Saraçoğlu Mahallesi'nin Karatay İlçesi'nin fakir mahallelerinden olduğunu vurgulayan Başkan Akyürek, "Bu mahallemizde de sosyal ihtiyaçların, sosyal donatı alanlarının, yeni çevre düzenlemeleri oluşması için çaba gösteriyoruz. Yeteri kadar tatlı su çeşmesi yapıldı, okullar düzenlendi. Şimdi de Saraçoğlu'nun en büyük caddesinde asfalt çalışması yapıyoruz" dedi.

Genişliği yer yer 30 metreyi aşan caddede on binlerce ton asfalt kullanıldığını dile getiren Başkan Akyürek, başta, Antalya Yolu, Karaman Yolu ve Beyşehir Yolu olmak üzere şehrin her bölgesinde asfalt çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tahir Akyürek Ovakavağı Karatay Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title