Haberler

Saraç'tan Nevruz Bayramı Mesajı

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, 21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, "Bolluk ve bereketin simgesi Nevruz Bayramı’nın barış, dostluk, birlik ve beraberlik getirmesini diler, bu vesileyle başta Sakaryalı hem şehrilerim olmak üzere herkesin Nevruz Bayramı’nı kutlarım" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, 21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, "Bolluk ve bereketin simgesi Nevruz Bayramı'nın barış, dostluk, birlik ve beraberlik getirmesini diler, bu vesileyle başta Sakaryalı hem şehrilerim olmak üzere herkesin Nevruz Bayramı'nı kutlarım" dedi.

AK Parti'nin her zaman bu toplumun sorunlarını doğru tespit ederek çözüm üreten bir parti olduğunu hatırlatan Saraç, "AK Parti olarak bu anlayışımız, bizi çözüm süreci gibi meşakkatli bir yolculukta nihai aşamaya getirmiştir. Bu nokta da milli birlik, huzur ve kardeşliğimiz tesis edilerek, barış diliyle Yeni bir Türkiye kurulacak. Yeni Türkiye'yi de inşallah hep birlikte inşa edeceğiz. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin sembollerinden olan Nevruz Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor; huzur, barış ve mutluluğun egemen olduğu daha güzel günlerin başlangıcı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevruz Bayramı Cihan Saraç Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title