Haberler

Sapık Babanın Kurbanı Taburcu Oldu

Bir Bodrum Katına Kapatılıp 24 Yıl Boyunca Öz Babasının Tecavüzüne Uğrayan Kız Taburcu Oldu.

Bir bodrum katına kapatılıp 24 yıl boyunca öz babasının tecavüzüne uğrayan kız taburcu oldu.

İşte bodrumda doğan çocukları...

Sapık baba kızını bu eve kilitlemişti...

Öz babası Josef Fritzl tarafından, esir tutulduğu bodrum katında 24 yıl tecavüze uğrayan Elizabeth Fritz’in kaldığı hastaneden taburcu edildi.

GİZLİ TUTULAN YENİ EVİNE YERLEŞTİRİLDİ

Elizabeth Fritzl’in avukatı Christoph Herbst, Elizabeth’in taburcu edildikten sonra çocukları ile birlikte yaşayacağı ve yeri gizli tutulan yeni evine yerleştiğini açıkladı. Herbst, Elizabeth’le birlikte klinikte kalan altı çocuğun da anneleri ile birlikte yeni evlerine gittiklerini de belirtti.

BABASINDAN 7 ÇOCUĞU OLMUŞTU

Şu an 42 yaşında olan Elizabeth Fritzl, öz babası Josef Fritzl tarafından, esir tutulduğu bodrum katında 24 yıl tecavüze uğramış ve babasından yedi çocuğu olmuştu. Hayatta kalan altı çocuktan üçü Elizabeth Fritzl ile bodrum katında yaşarken, üçü de Josef Fritzl ile yaşamaktaydı.

NİSAN AYINDAN BERİ TEDAVİ GÖRÜYORDU

Nisan ayında olayın ortaya çıkmasından sonra Amstetten-Mauer’daki bir kliniğe yerleştirilen Elizabeth Fritzl, daha sonra buraya getirilen altı çocuğu ile birlikte tedavi altına alınmıştı.

Tüm dünyada büyük yankı yaratan olayla ilgili davanın Mart ayında başlaması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title