Haberler

"Asya Kaplanı" olarak bilinen sivrisinekler, mahalleliyi illallah ettirdi

Güncelleme:

Sapanca'da yaklaşık iki aydır "Asya Kaplanı" olarak tabir edilen sivrisinekler ile mücadele eden vatandaşlar, vücutlarında oluşan yaralardan dolayı isyan etti. Yeteri kadar ilaçlama yapılmadığını söyleyen mahalleli, yetkililerden yardım istedi.

Tatil için Sakarya'nın Sapanca ilçesine gelen ve yaklaşık bir buçuk aydır "Asya Kaplanı" diye tabir edilen sivrisinekler ile mücadele eden vatandaşlar yetkililerden yardım istedi.

İLAÇLAMA YAPILMADIĞINI İDDİA ETTİLER

Sakarya'nın Sapanca ilçesi Kırkpınar Mahallesi'nde 'Asya Kaplanı' diye tabir edilen ve ısırdığı yerlerde büyük yaralar oluşturan sivrisinekler ile ilgili şikayetler artıyor. Tatil için Kırkpınar'a gelen vatandaşlar bir buçuk ay içerisinde bu durumdan dolayı yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek, yeteri kadar ilaçlama yapılmadığını iddia etti. Sivrisineğin ısırdığı ve daha sonrasında kabuk bağlayan yerlerin şişlik ve kaşıntısından dolayı ciddi sıkıntılar çektiklerini ifade eden vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi.

'Asya Kaplanı' olarak bilinen sivrisinekler, mahalleliyi illallah ettirdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırkpınar Sakarya Sapanca Haberler

500

Yorumlar (11)

Selam:

İsrail ABD ülkemize uçaklarla böcek bu sivrisinekleri bırakıyor

11
3
yanıtYanıtla
BEYKOZLU:

DIŞ MİHRAKLARIN OYUNU DİYOSUN YANİ BENİM ARABANIN ÜSTÜNEDE KUŞLAR PİSLİYO BENDE ONDAN ŞÜPHELENİYOM DIŞ MİHRAKLAR TÜRKLER VE KUŞLARI SAVAŞTIRMAYAMI ÇALİŞIYOLAR ACABA

yanıt1
yanıt2
MD:

Kanıt?

yanıt0
yanıt1
adil:

atılan uydularla devreye sokulan 5G''nin faydalarını (?)görmeye başladık bu daha başlangıç uyumaya devam edin.

3
7
yanıtYanıtla
mr:

hayatımda böyle cahillik görmedim senin gibilerin teknolojik cihazlara erişmesi yasaklanması lazım. Aysa Kaplanı türü sivrisinek dünyaya Asya''dan hurda lastik ticareti ile yayıldı. Belgeseli bile var. 5g diyor keko ya

yanıt7
yanıt0
arı maya:

beledeiye nerede ?

3
1
yanıtYanıtla
ne belediyesi:

doğal afetler sonuçta Allatu Tealanın bir sınavıelazığ depremi, istanbul depremi, sel felaketi çığ düşmesi. . sanki istanbulda 20 yıldır belediye depreme çözüm buldu gerekli adımları attı, neden yapmadı çünkü Allahu Tealanın verdiği bir dert bunlar müdahale yanlış ondan. . bu olayda öyle katlanın sabredin elbet düzelecek her şey, belediye napsın töbe haşa Allahın verdiği bir derde savaş mı açsın. amma münafıksınız. . .

yanıt0
yanıt0
tr:

isyan etmeyin allah sizi sivrisinekler ile sınıyor

1
2
yanıtYanıtla
XXX OKİ:

hadi la ciddenmi !! değişik ne alaka saçma sapan yorum yazma buraya kaybol

yanıt0
yanıt0
.:

Doğru söylüyorsun fakşrleri allah sınıyor her zamanki gibi dayanın isyan etmeyin

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title