Haberler

Şanlıurfaspor'da Hedef Süper Lig

Kulüp Başkanı Şimşek: ''Gerçekten samimi bir şekilde, camia olarak bu sezon Süper Lig'i hedefliyoruz''

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, bu sezon Süper Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Şimşek, kulübün bir otelde verdiği iftarda yaptığı konuşmada, yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek "Gerçekten samimi bir şekilde, camia olarak bu sezon Süper Lig'i hedefliyoruz" dedi.

Bu sezon her kesimden maddi ve manevi olarak destek beklediklerini aktaran Şimşek, şöyle devam etti:

"Şanlıurfaspor'a destek istiyoruz. Herkes takım için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Yeni sezonda inşallah istediğimiz başarıyı elde ederiz. Gerçekten Şanlıurfaspor'a yakışır bir sezon ümit ediyoruz. Gerçekten samimi bir şekilde, camia olarak bu sezon Süper Lig'i hedefliyoruz. İnşallah bunu başaracak güçte olduğumuza da inanıyoruz. Şanlıurfa sivil toplum kuruluşlarına ve kamuoyuna şu ana kadar bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Şu an kalplerimiz birlikte çarpıyor, inşallah bu sezonun sonunda başarı gelecektir."

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de Şanlıurfaspor'a Süper Lig'in yakıştığını dile getirerek "Bu sezon takımın bir üst lige çıkabilmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz. Futbolda bazen hedefler tutmayabilir. İnanan ve emek veren herkesin bir gün mutlaka amacına ulaşabileceğine inanıyoruz" ifadesini kullandı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Spor

Şanlıurfaspor Fethi Şimşek Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title