Haberler

Şanlıurfalı Özlem'i Kimse Durduramadı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da düzenlenen, Uygulamalı Girişimcilik kursunda eğitim gören ve sertifikasını alan Özlem Durmaz kendi iş yerini açarak iş hayatına atıldı.

Karaköprü'de girişimci kadınlara yönelik uzman kişiler tarafından verilen eğitim ve derslerden sonra başarı gösteren bayanlar girişimcilik adayı sertifikasını almıştı. Eğitim gören ve sertifikasını alan kadın girişimci Özlem Durmaz, Şanlıurfa'da sadece bayanlara özel olarak hizmet verecek olan "Karanfil Bayan Cafe" isimli iş yerini açtı.

Açılış törenine Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, KOSGEB Şanlıurfa İl Müdürü İdris Erkeksoy, Şanlıurfa Gıda, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Yeşilnacar, ŞUTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat ve çok sayıda bayan misafir katıldı.

POLAT: BAYANLAR ARTIK BU ADRESTE BULUŞACAK

Kurdele kesimi ile gerçekleştirilen iş yerinin açılış töreni sonrası konuşan ŞUTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat; "Öncelikle girişimci bayan arkadaşımız Özlem hanımı tebrik ediyorum, ilimizde ilk Bayan kafe açıldı artık sıralarını günlerini burada yapabilirler. Bütün kadınlarımızın böyle girişimci ruha sahip olmalarını istiyoruz" dedi.

ÇİFTÇİ: KADINLARIMIZA HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; "Öncelikle Özlem hanımı tebrik ediyoruz, eğitimini tamamladı. KOSGEB ile birlikte geliştirmiş olduğumuz eğitim programlarını tamamladı. Bugünde artık bu eğitimini almış olduğu bilgiyi güzel bir şekilde hayata geçirdi. Önemli olan gerçekten sosyal hayatın içerisinde olmaktır. Şanlıurfa'nın buna ihtiyacı var girişimci bayanlara ihtiyacı var. Bugün bunun gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Ben tebrik ediyorum ve buradan tüm bayanlara sesleniyorum bu işyerine gelin ve yaşatın ki bu tür yerler çoğalsın" diye konuştu.

KOSGEB Şanlıurfa İl Müdürü İdris Erkeksoy ise "Öncelikle bayan girişimcimizi tebrik ediyorum Şanlıurfa'da bir ilki başardı. Bu tür girişimci bayanlara her zaman desteğimiz olacaktır. hayırlı uğurlu olsun" dedi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Özlem Durmaz Karaköprü Şanlıurfa Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title