Haberler

Şanlıurfa'daki Esrarengiz Obruk Kapatıldı

- Şanlıurfa'daki esrarengiz obruk kapatıldı Şanlıurfa'da köy ortasında oluşan dev obruk kapatıldıŞANLIURFA - Şanlıurfa'da bir evin önünde kendiliğinden oluşan 5 metre genişliğinde ve 10 metre derinliğindeki esrarengiz obruk, Eyyübiye Belediyesi'nce kapatıldı.

- Şanlıurfa'daki esrarengiz obruk kapatıldı

Şanlıurfa'da köy ortasında oluşan dev obruk kapatıldı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da bir evin önünde kendiliğinden oluşan 5 metre genişliğinde ve 10 metre derinliğindeki esrarengiz obruk, Eyyübiye Belediyesi'nce kapatıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz cumartesi günü merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Yamaçlı kırsal Mahallesi'ndeki tek katlı bir evin önünde meydana gelmişti. İddiaya göre, toprağın kayması sonucu obruk oluştu. Oluşan obruktan 3 gün önce de İsmail Çetinkaya'ya ait evin bir kısmı toprak kayması sonucu yıkılmış ve korkuya neden olmuştu.

Yapılan incelemeler sonrası alt tabakası boş olan arazinin toprak kayması sonucu obruk oluştuğu tespit edildi. Yaklaşık 10 metre derinliğinde ve 5 metre genişliğindeki dev obruk, Eyyübiye Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından iş makineleri ile kapatıldı. İsmail Çetinkaya, evinin önünde oluşan obruğu kapatan belediye ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İsmail Çetinkaya Şanlıurfa Eyyübiye 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title