Haberler

Şanlıurfa'da akraba aileler arasında arazi kavgası: 2 ölü, 6 yaralı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da akraba iki arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle başlayan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavga'da 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde akraba iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken 6 kişi ise yaralandı.

Kavga, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı İso Harabeler kırsal Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre akraba olan iki aile arasında daha önceki bir arazi anlaşmazlığı nedeniyle yeniden başlayan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Naif Gül (57), Kasım Yumru Cemil Y.(52), İbrahim Y.(18), Ali Y.(58), Leyla Y.(22), Güler G.ve Yasin A. yaralandı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada müdahale edilen yaralılardan Naif Gül (57), Kasım Yumru (26 kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ve jandarma ekipleri, kırsal mahalle ile hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Viranşehir Şanlıurfa Haberler

500

Yorumlar (5)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Haber başlığını görünce direk kesin urfadır derim dünya malına çok müptelalar belli ki

2
0
yanıtYanıtla
Hoop:

Dunyanin en zenginide olsan yinede 1 kurus dahi mezara goturemezsin hepimiz ölumlu dunyadayiz hicbirimiz ote tarafa bir kurus dahi birsey goturmiyecegiz nedir bu kagvalar yazik gunah gidecek olan tek sey kendimiz ve amelimiz.

1
0
yanıtYanıtla
alperen:

bu vıransehır neymıs arkadas öl öl bıtmıolarda yıllardır haberlerde aynı yerde arazı kavgaları olumler hıc eksık olmuor

0
1
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

VAY BEYİNSİZ CAHİLLLER VAY ARAZINIZDE BATSIN CEHALETİNİZDE BOĞULAN.

0
1
yanıtYanıtla
Ali:

Eh Eger dünyaya sahip cikmasalar rihat dolasirsin cahilin çozumu kabaliktir ve çabuk toplanir bir lider kahraman çikar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title