Haberler

Şanlıurfa'da 9 Bin 999 Adet Ayakkabı İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Dağıtıldı

Şanlıurfa'da 9 bin 999 adet ayakkabı ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı Öğrencilerin ayakkabı sevinci duygulandırdı "Ayaklar üşümesin 9 bin 999 ayakkabı" projesi ile öğrencilerin yüzü güldüŞANLIURFA - Şanlıurfa'da 9 bin 999 ayakkabı projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilere bot...

Şanlıurfa'da 9 bin 999 adet ayakkabı ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı

Öğrencilerin ayakkabı sevinci duygulandırdı

"Ayaklar üşümesin 9 bin 999 ayakkabı" projesi ile öğrencilerin yüzü güldü

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da 9 bin 999 ayakkabı projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilere bot dağıtımına başlandı.

Şanlıurfa'yı Sevdirme Değerlerini Koruma ve Tanıtma Derneği (ŞUSDER), 9 bin 999 bot projesi kapsamının, ilk etabında, Eyyübiye ilçesine bağlı Altınbaşak kırsal Mahallesi'nde yer alan Altınbaşak ilk ve ortaokul öğrencilerine bot hediye edildi. 9 bin 999 bot projesi kentteki özellikle kırsal kesimdeki yardıma ihtiyacı olan çocuklara soğuk kış günlerinde ayaklarının üşümemesi için bot yardımına devam edilecek.

"Projemizi tüm kentte devam ettireceğiz"

Güzel ve anlamlı bir projeye imza attıklarını aktaran ŞUSDER Başkanı Mehmet Demir, "Şanlıurfa ŞUSDER Drneği olarak güzel bir projeye imza attık. Minik öğrencilerimizin ayakları üşümesin. Güzel bir projeye imza attık. Minik ayaklar üşümesin projesi adı altında 9 bin 999 ayakkabı toplan 10 bin ayakkabı dağıtımına başladık. Milli Eğitim müdürümüzde bu projede desteği oldu. Memleketimizin dört bir yanında gelen desteklerle ilk etabımızı Eyyübiye ilçemize bağlı Altınbaşak İlk ve ortaokulda başladık. Minik öğrencilerimizi sevindirdiğimiz için mutluyuz. İlk etabımızı başladık. Şehrimizin dört bir yanında özellikle ayakkabı ihtiyacı olan öğrencilerimize bot yardımına devam edeceğiz. Biz bu şehre çok şey borçluyuz, bütün dostlarımızın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İl Mili Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Canbek ise, "Bunun gibi yardımlara ihtiyacımız var. Öğrencilerimizin ihtiyacı vardır. ŞUSDER'in böyle bir proje yaptıkları için yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Ayakkabı alan öğrenciler de, yeni ayakkabıların çok güzel ve mutlu olduklarını aktararak, ayakkabı ihtiyaçlarının giderildiği için, bu yardımı gerçekleştiren yetkililere teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Altınbaşak Şanlıurfa Eyyübiye Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title