Haberler

Sanko Yöneticileri ve Çalışanları İftarda Buluştu

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, holding çalışanları ile iftarda bir araya geldi.

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, holding çalışanları ile iftarda bir araya geldi.

Şato Restoran'da düzenlenen yemeğe, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Sami ve Cengiz Konukoğlu ile Gaziantep Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Tansu Tuğlu da katıldı.

Çalışanların Ramazanlarını kutlayan Konukoğlu, "Ailelerinizle birlikte sağlıkla, mutlulukla daha nice iftar yemeklerinde bir arada olmamızı dilerim" dedi.

Konukoğlu, çalışanların SANKO Ailesinin parçası olarak gördüklerinden dolayı iftar yemeklerini çalışanların eş ve çocukları ile birlikte düzenlediklerini söyledi.

Holding yöneticilerinin masaları dolaşarak konuklarına hoş geldiniz demelerinin ardından, kurumda 10, 15, 20 ve 25 yıldan beri çalışanlara, kristal içerisine fotoğrafları işlenerek hazırlanan plaket ve altın armağan edildi.

TEKSİF Şube Başkanı Nuri Bay, Süper Film Genel Müdürü Gültekin Savaşkan, Holding Finans Direktörü Mustafa Günbulut ve Personel Direktörü Gündüz Taşkın ile Yönetim Kurulu Asistanı Levent Kıroğlu'nun da katıldığı iftar yemeğinde yapılan çekilişle şanslı çalışanlara altın ve armağanlar verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulkadir Konukoğlu Adil Sani Konukoğlu Gaziantep Tuğlu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title