Haberler

SANCAKTEPE'DE YENİ DOĞUM YAPAN ANNELERE SÜRPRİZ ZİYARET

Güncelleme:

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Anneler Günü'ne özel, Şehit Prof. Dr. İlhan Varak Hastanesi'nde yeni doğum yapmış anneleri ve bebeklerini ziyaret etti.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Anneler Günü'ne özel, Şehit Prof. Dr. İlhan Varak Hastanesi'nde yeni doğum yapmış anneleri ve bebeklerini ziyaret etti. Döğücü, annelere karanfil ve bebek çantası hediye etti.

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, ilçede bulunan Şehit Prof. Dr. İlhan Varak Hastanesi'ne giderek yeni doğam yapan anneleri ve bebeklerini ziyaretti etti. Anneler Günü'nü kutlayan Döğücü, annelere karanfil ve bebek çantası hediye etti.

Döğücü ayrıca pandemi sürecinde yoğun çalışan sağlık çalışanlarının da Anneler Günü'nü kutlayarak, onlara da karanfil verdi.

'MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR'

Hastane çıkışı açıklama yapan Döğücü, 'Onlara hem 'gözün aydın' dedik hem de Anneler Günü'nü kutladık. İlk ve ikinci defa anne olanlar vardı. Kendilerini hayırlı uzun ömürler diledik. Aynı zamanda bayram çikolatalarını ve hediyelerini verdik. Mutluluklarını paylaştık çünkü mutluluk paylaştıkça güzeldir. Bu hastanede kadın doğum bölümümüz de gerçekten görülmeye değer ve çok talep alan bölüm. Dolayısıyla buradaki hastalarımızın memnuniyetini görmek, yeni doğan bebeklerimizin o mis kokusunu hissetmek bizi çok daha mutlu etti? diye konuştu.

'SAĞLIKÇI ANNELERİN DE EMEĞİ BÜYÜK'

Hastanede başhemşire olan Müzeyyen Seymen ise 'Öncelikle Belediye Başkanımız Şeyma Döğücü'ye bu ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim. Pandemide zor günler yaşanıyor. Biz sağlık çalışanları olarak bu süreci daha da zor geçiriyoruz. Özveriyle çalışıyoruz. Bu yüzden de çalışanlarımız yeri geldiğinde çocuklarını bırakarak buraya geliyor, onlardan da uzun süre ayrı kalıyorlar. Sağlıkçı annelerin de emeği büyük. Herkesin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Anneler Günü'nü kutluyorum' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sancaktepe Belediye Şeyma Döğücü Anneler Günü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title