Haberler

    Samsung Galaxy Note 20 Ne Zaman Çıkacak? İşte Çıkış Tarihi

    Güncelleme:

    Samsung Galaxy Note 20 serisi tanıtım tarihi 5 Ağustos olarak tahmin ediliyor. Samsung, resmi olarak duyurmasa da birçok kaynak Unpacked etkinliğinin bu tarihte olacağını söylüyor.

    Samsung Galaxy Note 20 serisi tanıtım tarihi 5 Ağustos olarak tahmin ediliyor. Samsung, resmi olarak duyurmasa da birçok kaynak Unpacked etkinliğinin bu tarihte olacağını söylüyor. Peki, Samsung Galaxy Note 20 ne zaman çıkacak? Galaxy Note 20 çıkış tarihine ilişkin son bilgi haberimizde.

    Samsung Galaxy Note 20 Çıkış Tarihi

    Samsung da birçok şirket gibi pandemi nedeniyle etkinliği tamamen online düzenleyecek. Samsung, sanal etkinliğin tarihini onaylamadı ancak herkes 5 Ağustos tarihini büyük gün olarak işaretledi. Güney Kore'den kaynaklara göre, Galaxy Note 20, 21 Ağustos'ta satışa sunulacak. Ön siparişlerin aynı gün veya ertesi gün başlayacağı tahmin ediliyor. Cihaz iki hafta sonra raflardaki yerini alacak. Samsung, amiral gemisi model olduğundan Türkiye'deki kullanıcıları da fazla bekletmeyecektir.

    Samsung Galaxy Note 20 Fiyatı

    Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra, Samsung'un 5 Ağustos'ta tanıtacağı tek cihaz olmayacak. Galaxy Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G de piyasaya sürülecek ancak katlanabilir telefon modelleri Note 20 serisinden sonra çıkış yapabilir. Unutmadan, Galaxy Note 20 fiyatının 999 dolar, Galaxy Note 20 Ultra fiyatının da 1299 dolardan başlayacağı iddia ediliyor. Galaxy Note 20 Türkiye fiyatı iPhone 11 fiyatlarına yakın olacaktır.

    Samsung Galaxy Note 20 Özellikleri

    Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra'nın ekranı 120Hz yenileme hızını destekleyecek. Yeni Galaxy Note telefonda da Sonsuz-O tasarımlı AMOLED ekran göreceğiz. Cihazın işlemcisi Qualcomm Snapdragon 865 Plus/Exynos 992 olacak; elbette Türkiye'de satılan Galaxy Note 20'ler Exynos 992 işlemci gelecek. Telefonda 16GB RAM bulunacak ve depolama alanı 512GB'dan başlayacak (sadece 512GB model de olabilir). Ultrasonik ekran parmak izi okuyucu geliştirilmiş olarak karşımıza çıkacak. Telefonun yeni One UI 2.5 arayüzünü çalıştırması bekleniyor.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Samsung Galaxy Galaxy Note Samsung Teknoloji Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    Bakmadan Geçme

    14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title